Menu

Travel natt for politiet

Det har i natt vært en travel natt for politiet med mange ordensforstyrrelser, beruselse og slagsmål på byen. Det er i Haugesund sentrum politiet har hatt mest å gjøre.

Av admin | 18.11.2012 11:24:25

Her er noen av nattens gjøremål for politiet:

Ved 00.20-tiden truet en 21-åring en taxisjåfør med balltre.

Samtidig ble en 20 åring pågrepet på et utested i Haugesund etter at han yppet til bråk. Da han ble tilsnakket av politiet kom han med trusler mot tjenestemennene.

I 01-tiden møtte en taxisjåfør på politihuset med en kunde på 23 år. Mannen var så beruset at han ikke klarte å si hvor han bodde. Politiet fremskaffet rett adresse og fikk mannen hjem.

Ved 02-tiden ble en mann på 21 år innbrakt fra Haugesund sentrum etter at han i beruset tilstand plaget noen jenter på et utested. På grunn av dette ønsket politiet å bortvise ham, men han nektet å etterkomme pålegget. Mannen ble innbrakt og må påregne en bot for forholdet.

Ved 02.20-tiden ble en beruset mann på 32 år innbrakt fra Haugesund sentrum etter at han innlot seg i slagsmål med vaktene på et utested. Mannen ble satt i drukkenskapsarrest og vil bli bøtlagt for sin oppførsel.

I 02.30-tiden ble en beruset mann på 32 år innbrakt fra et utested i sentrum etter at han hadde deltatt i et slagsmål. Da vaktene på stedet skulle skille partene kom en dame til skade da mannen ble lagt i gulvet. Damen ble hentet av ambulanse og har trolig brudd i en fot. Mannen ble innsatt i drukkenskapsarrest.

Klokken 02.50 måtte en beruset mann på 41 år innbringes drukkenskapsarrest etter at han ikke etterkom pålegget fra politiet om å forlate sentrum.

I 03.50-tiden ble en sterkt beruset dame på 36 år innbrakt fra Haugesund sentrum etter at hun flere ganger forsøkte å ta seg inn på et utested. Hun ble avvist grunnet beruselse, men nektet å forlate området.

Av Egil M Solberg | 18.11.2012 kl.11:23