Menu

Travel natt for politiet

Politiet har hatt en travel natt. Fem personer er tatt for fyll og brak og de har fått sove ut rusen i arresten i Haugesund. I tillegg har politiet rykket ut til en rekke mindre forhold.

Av admin | 27.06.2008 06:37:01

Kl. 2320
Politiet ønsker å kontrollere en bilfører. Føreren unnlater å stoppe, men kjøretøyet blir like etterpå funnet i et smug i Øvregata, Haugesund. Føreren borte ? vekk. Bilen blir imidlertid avskiltet på stedet da årsavgiften ikke var betalt.

Kl. 2345
Mopedfører stoppet i Leirvik, Stord. Anmeldt for å kjøre med to personer på mopeden, uten gyldig mopedførerbevis, falske kjennemerke samt at mopeden var trimma.

Kl. 0000
Innkom melding til politiet at en Ford Sierra ble stjålet. Melder såg at gjerningsmannen knuste en vindusrute i bilen og deretter kjørte bort fra stedet. Like etter fant politiet bilen godt parkert rundt et tre ved avkjøringen til Haraldsvang. Ingen personer på stedet.

Kl. 0045
Enda en mopedfører stoppet på Stord. Også denne gang ble vedkommende anmeldt for å kjøre uten gyldig mopedførerbevis.

Kl. 0115
Innkom det melding til politiet at en mannsperson ?lusket? i bakgårder nord i byen. En person pågrepet og innsatt i varetekt. Vedkommende var kraftig rusa og blir anmeldt for overtredelse av narkotika lovgivningen.

Kl. 0130
Melding til politiet om blodig kvinne som lå og gråt i Haraldsgata, Haugesund. Kvinnen, i begynnelsen av 30 årene og av afrikansk opprinnelse, kjørt til sykehuset av ambulanse. Kutt i panne og leppe etter å ha ramla i trapp.
Ny melding kl. 0245, denne gang fra drosjesjåfør som ikke hadde fått oppgjør for en tur fra sykehuset. Passasjeren var en mørk kvinne med plasterlapp i pannen. Pågrepet like etterpå. Ho var da overstadig rusa og ute av stand til å ta vare på seg selv. Satt i arresten for resten av natta.

Kl. 0151
Melding fra Stord sykehus om ?pasient? som ikke ville forlate stedet. Han var svært rusa og avvist på sykehuset. Politiet ønsket i første omgang å kjøre vedkommende hjem. Imidlertid ble han svært kranglete og truet politiet. Brakt til Haugesund hvor han ble innsatt i sentralarresten. Han vil bli anmeldt for å ha fremsatt trusler mot politiet.

Kl. 0400
Patruljen påtreffer 2 mindreårige jenter og en mindreårig gutt, 13 og 14 år, i sentrum av Haugesund. De hadde ingen god forklaring på sin tilstedeværelse i byen på denne tid av døgnet. Jentene var heller ikke villige til å oppgi personalia. Alle tre innbrakt til politihuset. Etter at de hadde vurdert alternative som ble fremlagt valgte de imidlertid å samarbeide. Foreldrene varslet og hentet de håpefulle. De to jentene vil bli anmeldt og det vil bli sendt bekymringsmelding til Barnevernet.

Kl. 0415
Patruljen påtreffer en overstadig rusa mannsperson i sentrum. Heller ikke han i stand til å ta vare på seg selv. Det var tydelig at mannen hadde vært i en liten slåsskamp og han ble derfor brakt til sykehuset for kontroll før turen gikk til Politihuset og en brisk for resten av natta.

Kl. 0455
Innkom melding om en kraftig rusa mannsperson som gikk og ?vasa? inne i en bygård. Også denne personen fikk en sovebrisk til frampå morgenparten. Han vil også bli anmeldt for besittelse av narkotika.

Kl. 0515
Ny melding til politiet om rusa person. Denne gang en sovende person på rutebilstasjonen på Flotmyr. Det viste seg at denne var ikke verre stilt enn at han ville klare å ta seg til bopel på Karmøy ved eget initiativ.

Av POLITIET: Bjørn Alvseike | 27.06.2008 kl.06:3