Menu

Travel natt for politiet

Det har vært en travel natt for politiet med mye fyll og bråk, men uten de helt store hendelsene. Det er også denne helgen i Haugesund at politiet har hatt mest å gjøre.

Av admin | 22.06.2008 10:13:52

00.20 Promillekjøring, E39 Aksdal
En mann i 40-årene, bosatt på Stord, ble stanset av Politiet mistenkt for promillekjøring.
Vedkommende ble fremstillt for blodprøve. Førerkortet ble beslaglagt og mannen anmeldt.

00.50 Husbråk, Etne
En huseier ba om bistand fra Politiet da en fest hos leieboer i huset hadde utartet seg med bråk og slagsmål. Forholdet ble ordnet på stedet.

010.0 Drikking på offentlig sted, Haugesund sentrum
En 20 år gammel mann ble anmeldt av Politiet for drikking på offentlig sted i Haraldsgata.

01.10 Slagsmål, Leirvik sentrum, Stord
Melding til Politiet kommer inn om at to personer slåss.  Da Politiet ankom hadde partene roet seg. Ingen ønsket å forfølge saken videre.

02.20 Ordensforstyrrelse, Haugsund sentrum
Mann 25 år fra Karmøy, innbrakt og anmeldt for ordensforstyrrelse etter slagsmål.

01.50 Drikking på offentlig sted, Hovedgaten, Kopervik
Mann i 20-årene fra karmøy anmeldt av Politiet for drikking på offentlig sted og oppgitt uriktig personalia.

02.10 Slagsmål, Risøy bru, Haugesund
To menn, henholdsvis 25 og 30 år – begge fra Polen, ble innbrakt og anmeldes for ordensforstyrrelse da de begynte å slåss på Risøy bru.

03.10 Slagsmål, Bremnes
En vakt ved et utested på Bremnes ba om bistand da det var slagsmål på stedet. Da Politiet ankom stedet hadde den ene av partene stukket fra stedet. Den andre ble tatt med til legevakten for undersøkelse, da han var blitt tildelt et slag i tinningen. Mannen vurderer nå å anmelde forholdet.

03.10 Ordensforstyrrelse, Framvegen, Haugesund
En mann i 40-årene er innbrakt og satt i arrest etter at han i beruset tilstand vekket opp hele nabolaget med rop og skrik. Han anmeldt for ordensforstyrrelse.

03.15 Ordensforstyrrelse, Indre kai, Haugesund
Mann 20 år innbrakt og satt i arrest etter at han i beruset tilstand begynnte å hive på stoler inne på et gatekjøkken. Mannen er nå anmeldt for ordensforstyrrelse.

03.20 Promillekjøring, Strandgata i Haugesund
En 50-åring fra Karmøy ble stanset av Politiet og anmeldt for promillekjøring. Blodprøve ble tatt og førerkortet beslaglagt.

04.20 Slagsmål, Bytunet, Haugesund
Melding om slagsmål hvor flere personer var involvert. Politiet rykket ut til stedet og roet partene. Det var flere impliserte og et uklart hendelsesforløp. En person ble tilsett av lege etter å ha fått et kutt over øyet. Partene ville vurdere å anmelde hverandre.

05.00 Beruset person, Sveio sentrum
En huseier i Sveio oppdaget at en mann lå og sov på verandaen hans. Vedkommende som ble vekket av Politiet, opplyste at han hadde vært på fest i nærheten og hadde sovnet på vei hjem.


Av Egil M Solberg | 22.06.2008 kl.10:2