Menu

Travel natt for poliitiet

Bil i murvegg, dame slått av mann, tenåring bråket i Etne, anmeldt etter slagsmål, offentlig urinering og fem i arresten. Dette er overskriftene i nattens politilogg.

Av Egil M Solberg | 25.02.2018 06:48:13

Fem i arresten
Fem personer, fire menn og én dame ble i natt bortvist fra sentrum av Haugesund på grunn av bråk og ufin oppførsel i beruset tilstand.

Offentlig urinering
En mann i 30-årene ble bortvist fra sentrum av Leirvik på Stord på grunn av urinering i beruset tilstand. Mannen ble anmeldt og bøtelagt.

Tenåring bråket i Etne
En mann i tenårene ble bortvist fra sentrum av Etne på grunn av krangel og bråk i beruset tilstand i natt.

Dame slått av mann
En dame i begynnelsen av 20-årene ble slått av en mann i slutten av 20-årene i Kopervik ved 02.20-tiden i natt. Damen hadde ikke behov for legetilsyn, men mistenkte ble pågrepet og innsatt i arrest. Sak er opprettet.

Anmeldt etter slagsmål
Det ble meldt om ordensforstyrrelse i Sauda ved 02.45-tiden i natt. Det var en mann i tenårene som ble anmeldt for å ha vært involvert i slåssing. Politiet foretok avhør av de involverte på stedet og sak er opprettet.

Bil i murvegg
En bil kjørte i en murvegg ved Sveio kirke i natt. Det var ved 03.40-tiden at nødetatene fikk inn melding om trafikkuhell. Flere personer befant seg i bilen, men ingen ble skadet. Det er ikke mistanke om promillekjøring.