Menu

Travel lørdagskveld for politiet

Med to store festivaler og mye folk ute på byen i politidistriktet, har det i kveld vært nok å ta seg til for ordensmakten. Her kan du lese mer om ettermiddagens og kveldens hendelser.

Av admin | 05.07.2014 22:15:20

Ved 12-tiden lørdag ettermiddag ble en mann i 60-årene tatt for promillekjøring under en kontroll på Bygnes. Han ble framstilt for prøvetaking og anmeldt.

En mopedfører ble skadet etter sammenstøtet med en bil på Vormedalsvegen i 17.20-tiden. I bilen satt en familie med to voksne og to barn. Gutten på moped er kjørt til Haugesund sykehus med smerter i nedre del av rygg og ben.

En redningsaksjon måtte iverksettes da en seilbåt var i ferd med å gå ned utenfor Kopervik i 18-tiden i ettermiddag.

En 18 år gammel gutt ble bortvist fra festivalområdet i Skudeneshavn på grunn av beruselse og dårlig adferd ved 22.30-tiden.

En 20 år gammel mann er pågrepet i Skånevik etter å ha slått til en flaske i hodet på en annen mann i kveld. Mannen er innsatt i varetekt og fornærmede har fått sydd noen sting i hodet.

En utagerende og aggresiv 35 år gammel mann ble pågrepet på en buss på Sør Karmøy i kveld. Han anmeldt for vold mot politiet og ble innsatt i varetekt. Mannen som var ruset, er en kjenning av politiet.

Ved 23.45-tiden ble en beruset mann nektet adgang på et utested i Leirvik. En politipatrulje kjørte til stedet og forsøkte å bortvise ham fra sentrum. Han ville ikke ta til fornuft. Dermed ble han transportert til Haugesund sentrum og innsatt i arresten.

I 02.45-tiden ble en mann i midten av 40-årene fremstilt for blodprøve etter å ha ført båt med promille i Skudeneshavn. Han ført en skjærgårdsjeep over et kort strekk i havna med fire personer ombord.

– Det var ellers mye folk på festivalene både i Skånevik og Skudeneshavn i natt. Politiet var også godt tilstede, opplyser operasjonsleder hos politiet.

Av Egil M Solberg | 06.07.2014 kl.01:15