Menu
Politiet natt

Travel julebordsnatt

Funnet blodig på hotellrom, fikk betalt for å hoppe i sundet, cowboy på gresset, sulten innbruddstyv på Åkra, trodde kinarestaurant var hotell og julebord ute av kontroll. Slik ble natten.

Av Egil M Solberg | 04.12.2016 06:25:39

Nødraketter på Bømlo
Nødraketter ble observert av flere klokken 23.44 lørdag kveld. Observasjonene kom fra området Melandsvågen på Bømlo. Hovedredningssentralen sendte redningsskøyta til stedet, men det var ingen observasjoner om at noen var i nød.

Julebord ute av kontroll
Klokken 23.50 lørdag kveld, kom det inn melding om at et julebord var ute av kontroll i et lokale i Ølen. En politipatrulje ble sendt til stedet. Da viste det seg at en person var blitt dyttet utenfor en skrent og blitt skadet. Vedkommende ble hentet av ambulanse og julebordet avsluttet før politiets ankomst.

Juletrefest med mindreårige
Ved midnatt ble en juletrefest med berusede mindreårige i Skudeneshavn oppløst av politiet. En del av deres foreldre ble varslet. En jente ble kjørt hjem av politipatruljen.

Overstadig på julefest
Politiet fikk ved 00.30-tiden i natt melding om en fest med berusede mindreårige på Rommetveit i Stord kommune. – Mange ligger og spyr, var blant beskrivelsene fra publikum. Flere mindreårige ble hentet av foreldre før politipatruljens ankom. Patruljen varslet også foreldre som ikke allerede hadde møtt opp for å hente sine håpefulle. Festen ble avsluttet.

Høy musikk og hasj
En 19 år gammel gutt erkjente bruk av hasj på en julefesten i Haugesund i natt. Han anmeldes også for ordensforstyrrelse i form av fest med høy musikk. Det var ved 00.30-tiden at politiet møtte opp på festen.

Fikk betalt for å hoppe i sundet
En beruset mann avbrøt et julebord for å bade i Smedasundet fra Indre kai ved 01.15-tiden i natt. Politiet fikk ham på land. Ifølge eget utsagn hadde mannen fått betaling for å hoppe i vannet. Han var sterkt nedkjølt og ble kjørt til legevakten før han ble levert hjemme. Mannen blir anmeldt for ordensforstyrrelse.

Funnet blodig på hotellrom
En 60 år gammel mann ble funnet blodig på et hotellrom i Haugesund ved 01.40-tiden i natt. Mannen ble etterhvert innlagt på sykehus til observasjon med skader i ansikt. Spor og opplysninger tyder på at han i beruset tilstand har vært uheldig og gått over ende inne på rommet og slått seg mot noe interiør. Det er ingen tegn på at det har vært andre personer til stede i rommet når ulykken skjedde.

Hasjfest hos 17-åring
Politiet fant 30 gram hasj da de oppsøkte en fest i Haugesund ved 03.40-tiden i natt. En politipatrulje ble sendt til leiligheten etter klager på høy musikk. En gutt på 17 år erkjente at det var hans narkotika. Han vil nå måtte møte opp til samtaler hos politiet.

Trodde kinarestaurant var hotell
En sterkt beruset mann som skulle hjem fra et julebord, ble observert i det han forsøkte å klatre over gjerdet til en kinarestaurant i Haugesund i natt. Vitner ringte politiet ved 04.10-tiden og meldte om de det de mente var et pågående innbrudd. Da politiet kom til stedet, påtraff de en kraftig beruset person som skulle til et hotell i andre enden av sentrum. Han fikk tilbud om å ta seg til hotellet, men på grunn av beruselsen skjønte han ikke dette og fikk seg en overnatting i drukkenskapsarresten i stedet.

Cowboystrekk på gresset
En sterkt beruset mann iført cowboykostyme ble funnet strekk ut på gresset ved Ishallen i Haugesund ved 04.25-tiden i natt. Cowboyen kviknet til ved politiets ankomst. Han hadde bare tatt seg en cowboystrekk. Den sterkt berusede mannen var nedkjølt og ble kjørt hjem til en varm seng av politipatruljen.

Sulten innbruddstyv på Åkra
En sterkt beruset karmøymann ble funnet med klærne fulle i dressing, kutt i hånden og glassbiter i sokkene utenfor et gatekjøkken i Åkra ved 04.45-tiden i natt. Det hadde vært innbrudd på stedet, men mannen villig ikke erkjenne innbrudd. Han ble innsatt i varetekt.

Travel natt
Foruten de omtalte sakene har politiet loggført ca 40 oppdrag som alle inneholdt full og tull. Det har også vært en rekke bortvisninger, demping av høy musikk, urinering på offentlig sted m.v. Dette både i Hgsd sentrum og andre steder i distriktet. Dette opplyser operasjonsleder Håkon Tornes ved Sør-Vest politidistrikt.