Menu
sildajazz-natt

Travel jazznatt

- I løpet av natten har sju menn blitt bortvist fra Haugesund sentrum. Det har vært mye folk ute på Sildajazzen, men stort sett har det vært god stemning, melder politiet søndag morgen.

Av Egil M Solberg | 13.08.2017 07:28:53

Overstadig i Kopervik
En 45 år gammel mann ble innbrakt drukkenskapsarresten etter at han ble funnet ute av stand til å ta vare på seg selv i Kopervik ved 16.30-tiden lørdag ettermiddag. Han fikk sove ut rusen i kjelleren hos politiet. Mannen ble løslatt uten noe anmeldelse eller bot senere på kvelden.

Overstadig eldre kvinne
En 68 år gammel pensjonist ble funnet sterkt beruset og ute av stand til å ta vare på seg selv under Sildajazzen i Haugesund ved 21-tiden lørdag kveld. Hun ble dermed innbrakt drukkenskapsarresten etter en tur for tilsyn på legevakten. Hun ble sendt hjem etter å ha fått sove av seg det meste av rusen.

Kranglet seg hjem
En beruset og kranglevoren 37-åring ble sendt i marsj hjemover av politiet i Haugesund ved 22-tiden lørdag kveld. Han fikk beskjed om at han ikke var ønsket i sentrum frem til søndag morgen. Mannen fulgte politiets anmodning og ble ikke påtruffet igjen i løpet av natten.

Slagsmål på ungdomsfest
Politiet måtte rykke ut til slagsmål på en ungdomsfest i Tysvær ved 00.50-tiden i natt. Den ene parten hadde dratt fra stedet da politiet nådde frem. Festen ble da avsluttet. Det er ikke meldt om skadde.

Amok med pulverapparat
En mann i 20 års alderen gikk amok med et brannslukningsapparat inne på et utested i Etne ved 01.50-tiden i natt. Mannen spylte andre gjester og inventar med pulver. Politiet rykket ut til stedet og kjørte mannen hjem.

Bortvist etter trusler
En mann i 50-årene ble bortvist fra sentrum av Haugesund under Sildajazzen i natt, etter at han fremsatte trusler mot dørvakter. Da politiet grep inn ved 02.40-tiden, oppgav han også falsk personalia. Mannen ble anmeldt både for å ha truet en dørvakt samt å ha oppgitt falskt personalia til politiet.

Slagsmål i Kopervik
Politiet rykket ved 04-tiden i natt ut til et slagsmål i Kopervik. Gjerningspersonen hadde forlatt stedet før politiet nådde frem. Det er mottatt forklaring fra fornærmede. Vedkommende hadde blitt påført slag i ansiktet.