Menu
politi

Travel jazz-natt for politiet

Anmeldt for å vise fingeren, høy musikk på Sildajazz-fest, utagerte mot Røde Kors, utvist fra Sildajazzen og mange ordensforstyrrelser.

Av Egil M Solberg | 09.08.2015 06:02:18

22.55 Ufin oppførsel
En mann i 30-årene ble bortvist fra Indre kai på grunn av beruselse og ufin opptreden.

23.45 Høy musikk på firmafest
Politiet fikk inn flere meldinger om høy musikk fra en firmatilstelninger i Haugesund under Sildajazzen. En politipatrulje ble sendt ut for å dempe eller avslutte arrangementet.

00.15 Slagsmål med vaktene
En 20 år gammel beruset mann ble innbrakt fra Indre kai i Haugesund på grunn av beruselse og slåssing med vakter på et utested. Sak er opprettet.

00.35 Nektet å forlate Sildajazzen
En 30 år gammel mann ble innbrakt fra Indre kai etter at han i beruset tilstand nektet å forlate stedet. Mannen var utagerende og hadde kranglet med vakter og politi.

00.40 Utagerte mot Røde Kors
En ruset dame i 20-årene ble innbrakt fra Indre kai i Haugesund etter at hun utagerte mot Rødekors og ambulansepersonell.

00.48 Festbråk i Kopervik
Det ble meldt om festbråk fra en adresse i Kopervik. En politipatrulje ble sendt til stedet for å avslutte festen.

01.50 Kranglet med vaktene
En beruset 19 år gammel gutt kom i klammeri med vakter på et utested på Indre kai. Han ble dermed bortvist fra Indre kai.

02.15 Utagerende 18-åring
Politiet måtte snakke til en 18 år gammel gutt og etterhvert bortvise han fra Indre kai. Han var beruset og utagerende.

02.26 Sendt hjem fra Sildajazzen
Flere menn i slutten av 20-årene oppførte seg ufint på Indre kai og ble av politiet beordret om å forlate festlighetene under Sildajazzen og komme seg hjem. De ble således bortvist fra sentrum for resten av natten.

02.30 Slagsmål i Åkrehamn
Politiet på Karmøy rykket til Åkrehamn etter at det kom inn meldinger om slagsmål. De involverte partene hadde imidlertid forlatt stedet før politiet kom.

02.40 Viste finger til politiet
En 25 år gammel mann kan vente seg et oppgjør med ordensmakten etter at han forulempet en offentlig tjenestemann ved å vise finger. 25-åringen ble anmeldt for dette og bortvist fra Indre kai for resten av Sildajazz-natten.

02.50 Slagsmål på Flotmyr
Flere politipatruljer rykket ut til området øst for Flotmyr i Haugesund etter meldinger om et slagsmål. Det viste seg etterhvert ikke å være så alvorlig som man først kunne få inntrykk av.

03.00 Hissig mann på kaien
En 21 år gammel mann oppførte seg ufint under Sildajazzen på Indre kai i Haugesund og ble utvist fra sentrum for resten av natten. Han var utagerende hissig og beruset, opplyser politiet.