Menu

Tre mann i arresten

Det har vært en rolig natt med få oppdrag for politiet natt til søndag. Likevel var det tre mann i arresten i morgentimene. De er alle hentet inn etter ordensforstyrrelser.

Av Egil M Solberg | 18.02.2018 07:03:39

Kastet stoler etter politiet
En sterkt beruset mann i 40-årene kastet stoler etter politiet i Leirvik på Stord lørdag kveld. Mannen ble først bortvist fra et utested. Deretter la han på sprang med politiet etter seg. Etterhvert tok han seg inn i en bygning og begynte å kaste stoler etter politiet. Flere politipatruljer måtte til for å få kontroll på mannen. Han ble satt i arrest og er nå anmeldt for vold og trusler mot offentlig tjenestemann.

Plagsom gjest på privatfest
Nattens første innbringelse gjeldt en ordensforstyrrelse på en privatfest. Det var en mann i 20-årene som oppførte seg dårlig og ble hentet av en politipatrulje. Han var da så sterkt beruset at han ikke kunne ta vare på seg selv. Dermed ble det overnatting i drukkenskapsarresten for mannen. Han er imidlertid ikke anmeldt.

Pågrepet etter husbråk
Politiet har i natt også måtte rykke ut etter meldinger om husbråk. Det oppsto en heftig krangel mellom et samboerpar, og politiet ble bedt om å hjelpe til. En mann i 40-årene ble hentet inn i arresten. Han var beruset og skal ha vært fysisk mot kvinnen. Det var søndag morgen fortsatt uklart hva som hadde skjedd.

Slagsmål mellom mann og dame
En dame og en mann havnet i slagsmål med hverandre i Kopervik også i natt. Det var ved 01-tiden at politiet måtte gripe inn overfor de to kamphanene. De to som var involvert er henholdsvis en 47 år gammel dame og en 51 år gammel mann. De ble begge bortvist fra stedet.