Menu

To fulle taxikunder og to søvnige menn

To fulle taxikunder og to søvnige menn, ble innbrakt i drukkenskapsarresten i Haugesund natt til torsdag. Det var nattåpent på utestedene i Haugesund natt til Kristi himmelfartsdag.

Av admin | 13.05.2010 10:48:43

Ved 01.30-tiden natt til torsdag kom en taxi inn til politihuset i sentrum av Haugesund med en sterkt beruset kunde som ikke kunne gjøre rede for seg, og heller ikke var i stand til å betale for turen. – Mannen på 58 år ble satt i drukkenskapsarrest og vil bli anmeldt av taxisjåføren, opplyser politiet.

Ved 02.10-tiden ble en sterkt beruset 52 år gammel mann funnet i Haraldsgata i Haugesund. – Mannen var ute av stand til å ta vare på  seg selv og ble satt i drukkenskapsarrest, opplyser politiet.

Ved 02.20-tiden kom nok en taxi inn til politihuset i Haugesund med en sterkt beruset kunde. – En sterkt beruset 21 år gammel kvinne evnet ikke å gjøre opp for turen og ble satt i drukkenskapsarrest, opplyser politiet.

Ved 03.00-tiden ble nok en mann funnet sterkt beruset i sentrum av Haugesund. Denne gang var det en 27 år gammel mann som ble satt i drukkenskapsarrest. – Han ble funnet sovende ute i sentrum. Mannen ble vekket, men var ikke i stand til å ta vare på seg selv, opplyser operasjonsleder Terje Tonning ved Haugaland og Sunnhordland politidistrikt.

Av Egil M Solberg | 13.05.2010 kl.10:46