Menu

Talent-Julie på NRK2 Urørt Jukebox

Årets vinner av Talent Haugaland, 13 år gamle Julie Robbestad, er klar for NRK2's Urørt Jukebox. Videoen til låten "Skin Deep" vil bli vist i programmet som går hver fredag fra klokken 14.05 på NRK2.

Av admin | 24.07.2006 12:59:33

Julie befinner seg for tiden i Frankrike på besøk hos familie der nede. Stemningen sto naturligvis i taket da nyheten kom om at musikkvideoen skulle spilles på nasjonalt fjernsyn.

Også musikkvideo produsent Simon Olsen gleder seg stort til visningen på riksmediet. – Nå skal det bli spennende å se hvilken respons dette generere, sier Olsen til Radio Haugaland.

BILDE: Julie Robbestad (13) under innspilling av musikkvideo til sangen «Skin Depp». FOTO: Simon Olsen.

Allerede fire daget etter finaleshowet i Talent Haugaland startet innspillingen av musikkvideo i London. Regissør Simon Olsen har arbeidet med prosjektet siden finalen 22. april.

Unge Julie Robbestad (13) overasket både musikkvideoregissøren Simon Olsen (27) og instruktør Brynja Valdís Gísladóttir (33) under innspillingen.

I London var det mange utfordringer som møtte oss. Noen steder er det ikke tillat å filme, andre steder er det for mye folk og noen steder er det vanskelig å komme seg til i den hektiske storbyen.

I tillegg til opptakene i London, har vi filmet hjemme hos Julie, samt på nattklubben Krasnapolsk i Haugesund. I diskoteket fikk Julie hjelp av sine venninner med dansescenene.

Aldri før er det satt så mye resurser bak premien for vinneren i Talent Haugaland. Resultatet av musikkvideoen får du se i frokost sendingen som starter klokken 09 lørdag morgen.

   «Skin Deep» (340 kbs – stream)    «Skin Deep» (340 kbs – file)

   «Skin Deep» (2661 kbs – stream)    «Skin Deep» (2661 kbs – file)

Av Egil M Solberg | 24.07.2006 kl.18:2