Menu

Susanne Wigene vurderer comeback

Susanne Wigene imponerte på 10 kilometer under et mosjonsløp i Stavanger i dag. Haugesundsjenta måtte gi seg med friidrett på grunn av skader i 2007, men nå utelukker hun ikke et comback.

Av admin | 31.08.2013 18:49:29

– Jeg flyttet tilbake til Haugesund igjen, og jeg begynte å trene skikkelig igjen i juni. At jeg skulle løpe så fort som 33.40 på mila i dag, var for meg ganske overraskende, sier hun til Aftenbladet.

Hun hadde bare tre mannlige løpere foran seg i mål.

– Etter mange år med trening tidligere, så har jeg jo et visst grunnlag når jeg nå har startet opp igjen. Jeg får se hva det blir til utover høsten og vinteren, men lysten er der. Men det må jo passe inn med familien, forklarer hun videre til avisa.

Av Egil M Solberg | 31.08.2013 kl.18:49