Menu
Politi

Travel natt for politiet

Politiet har hatt en travel natt til onsdag denne uken. Det har vært brann i Rogalandsgata, funnet narkotika i sentrum, vært høy musikk på Norheim og det har vært en rekke innbrudd.

Av admin | 12.08.2015 06:30:07

Høy musikk på Norheim
En mann ble anmeldt for ordensforstyrrelse etter å ha holdt naboene våkne med høy musikk på Norheim i natt.

Narkotika i sentrum
To menn og en kvinne ble anmeldt i Haugesund sentrum for brudd på narkotikalovgivningen.

Narkotika på Norheim
To menn og to kvinner ble anmeldt for brudd på narkotikalovgivningen på Norheim.

Innbrudd i Barnehage
Det ble meldt om innbrudd i en barnehage i Bjørgvinsgaten i Haugesund i natt. Politiet har vært på stedet og foretatt åstedsundersøkelse.

Brann i Haugesund
Det ble melding om brann nord i Rogalandsgata i Haugesund i natt. Seks personer ble evakuert fra en firmannsboligen. Ingen personer ble skadet.

Innbrudd i Skåredalen
Det ble meldt om innbrudd i et hus i Skåredalen i Haugesund i morgentimene onsdag. En mann hadde lusket i en carport og ble skremt da naboen som snakket til ham. Politiet har vært på stedet.

Innbrudd i Aksdal
Politiet har i morgentimene også fått inn melding om innbrudd i en garasje på Mjåsund i Aksdal. Her er det stjålet en påhengsmotor og diverse verktøy. Innbruddet har skjedd i løpet av den siste måneden. Forholdet er anmeldt.

Innbrudd i bil
Det er også meldt om innbrudd i bil i Haugesund i løpet av natten. Her er det stjålet en DVD-spiller. Politiet har sikret spor og anmelder forholdet.