Menu

Storsatsing på Radio Haugaland

Mandag starter et nytt programkonsept på Radio Haugaland som tar direkte-radio inn i den moderne tid. Innholdet i programmet blir direktesendt og integrert med Aktuelt Haugalandet på Facebook.

Av Egil M Solberg | 13.10.2017 13:26:56

Det er Eirin Marthinussen og Veronica Thomassen som leder programmet. To voksne damer med lang erfaring fra Radio Haugaland og Aktuelt Haugalandet.

Lytterne får muligheten til å delta fortløpende også med lyd-meldinger til studio. Fra våre nye apper «Radio Haugaland Live» for Android- og Apple-produkter, blir det muligheter for å delta ved å sende inn lydopptak på opp til 10 sekunder.

Med fortsatt god FM-dekning både på Haugalandet og i Sunnhordland, samt med suveren DAB-dekning helt fra Bergen til Egersund, er Radio Haugaland nå den suverent største radiokanalen på dekning i området.

Sammen med nyhetsformidlingen på Aktuelt Haugalandet og Aktuelt Sunnhordland når programlederne ut til befolkningen på en svært effektiv måte.

Flere ansatte i redaksjonen
Det siste året er flere nye medarbeidere blitt ansatt og i begynnelsen av november styrkes nyhetsredaksjonen med ytterligere en medarbeider.

Da er det Tomas Johannesen fra Radio Norge-nyhetene som kommer inn for å styrke nyhetsredaksjonen.