Menu
Ellene Lise Steinsvik TV Norge
Ellene Lise Steinsvik deltar i TV-Norge programmet Adam søker Eva. FOTO: TV Norge.

Stiller naken på TV

Ellen Elise Pettersen Steinsvik (22) fra Haugesund skal delta naken under en programserie på TV Norge til høsten. I programmet «Adam og Eva» skal 18 single menn og kvinner forsøke å finne kjemien.

Av Egil M Solberg | 05.06.2015 14:03:54

– Kanskje jeg kan sette litt fokus på at alle kropper er forskjellige, være et forbilde, sier Ellen Elise Pettersen Steinsvik til TV Haugaland.

Programmet går ut på at to single blir sendt i land på en øde øy og skal se om de klarer å bli en match i blanke messingen.

Haugesunderen meldte seg på reality-konseptet for moro skyld, og tenkte ikke så mye mer over konseptet før hun ble plukket ut.

– Det var jo veldig pinlig i begynnelsen. Jeg gruet meg selvsagt aller mest til å ta av meg klærne for så å gå på date, men alt falt seg faktisk ganske så naturlig, sier haugesundsjenta til TV Haugland.

I serien møtes kjærestesugne mennesker hverandre splitter nakne på stranden – helt usensurert. Kanalen har bestemt at serien, som nylig ble spilt inn på Filippinene, skal sendes uten at bryster eller kjønnsorganer blir sladdet.