Menu
Bil jakt politi Kvalavåg
FOTO: Kjell Bua

Stakk av fra flyplassen

En mann som ble avslørt i besittelse av narkotika på Haugesund lufthavn i ettermiddag, rømte fra stedet og forsvant i en bil. Det pågår nå en jakt etter mannen på Kvalavåg.

Av Egil M Solberg | 16.10.2015 16:49:05

Mannen skal ha vært tilreisende og ankom Haugesund lufthavn i ettermiddag.

– En av tollvesenets hunder markerte på mannen. Han rev seg da løs med makt og løp da fra stedet. Han forsvant fra flyplassen i en brå varebil før noen greide å stanse han, opplyser operasjonsleder Håkon Tornes hos politiet.

Politiet igangsatte umiddelbart en større jakt på mannen. En rekke politipatruljer ble sendt til området og det ble satt opp patruljer ved Karmsund bro.

– Bilen mannen forsvant i, ble imidlertid funnet på Kvalavågsveien kort tid senere. Flere hundepatruljer ble da sendt til stedet for å søke i området, opplyser Tornes.

Det er grunn til å tro at mannen er i besittelse av narkotika, eller at han har etterlatt seg dette i området. Politiet kjenner mannens identitet.

– Etter at han forlot bilen sin ved Kvalavågskrysset ble han sporet opp av en politihund. Dette etter én time og 50 minutter på stier og terreng i området, opplyser Tornes ved ved 18-tiden fredag.