Menu
FOTO: Privat

Sporløst forsvunnet

I dag er det en uke siden foreldrene til savnede Mats (19) hadde kontakt med ham. Han ble sist sett i Grannesgata på Hasseløy natt til lørdag. Her stanser alle spor.

Av admin | 22.09.2017 11:40:34

Fredag forrige uke kjørte faren til Mats ham fra Tysvær til byen, da han skulle ut i sentrum for å feste med venner.

Mellom klokken 19:00 og 20:00 satt han av sønnen nord i Kirkegata, hvor det skulle være vorspiel. Dette var siste gang faren så ham.

Politiets etterforskning kan bekrefte at Mats ble med vennene sine til byen etter vorspielet, men at han glemte legitimasjonen sin. Dermed kom han ikke inn på noe utested og ble hentet av en kamerat med bil.

Den savnede ble da kjørt til en privat fest som var i den gamle tønnefabrikken nordvest på Hasseløy.

Der skulle en annen kamerat befinne seg, som Mats hadde noe uoppgjort med, melder Haugesunds Avis.

Her var det en tilfeldig politipatrulje på stedet, som snakket med Mats. De kan bekrefte at han var godt beruset og at han var inne i lokalet.

Det tok ikke lang tid før Mats forlot festen alene.

Han ble sist sett i Grannesgata, omtrent 200 meter fra festen og 30 meter fra sjøen, mellom klokken 01:30 og 02:00. Her slutter alle spor.

På vei mot brua, kan han også ha gått langs småbåthavna på østssiden av øya. Muligheten for at han kan ha falt i sjøen, er derfor til stede, skriver Haugesunds Avis.

Politiet har gjort mange avhør, men det kreves mer etterforskningsarbeid før de kan slå fast hva som skjedde de siste timene før Mats forsvant.