Menu

Spesiell natt for politiet

Melding om skudd, full mann i 80-sonen, sex på bilpanser i sentrum, bil i grøfta, spant rundt på plenen, krakilsk mann og mye høy musikk. Det ble en litt spesiell natt for politiet.

Av Egil M Solberg | 20.08.2017 08:45:32

Kl 23.58 Valevåg – melding om skudd
Like før midnatt fikk politiet melding om at det var hørt skudd i et boligområde i Valevåg. En politipatrulje fra Stord rykket ut. Etter søk i området ble det funnet en fest hvor noen hadde observert fyrverkeri like før midnatt. Festdeltagerne benektet at de hadde noe med fyrverkeriet å gjøre.

KL 00.02 Ølen – Hissig gjest
Vakter ved et arrangement i Ølen hadde problemer med en hissig gjest. Politiet rykket ut til stedet og en mann i 30-årene ble sendt hjem.

KL 00.35 Stord – Full mann i 80-sonen
Det kom inn melding til politiet om en overstadig berust mann ved Ådland. Mannen gikk midt i veien i en 80-sone. Politiet kjørte til stedet, fant mannen og kjørte han hjem.

Kl 01.24 Stord – Krakilsk mann
Det kom inn melding fra et utested i Sagvåg om en krakilsk mann. Han hadde truet vakter på stedet og kjørt moped med promille. Nødvendige prøver ble tatt og mannen ble innsatt i drukkenskapsarresaten.

KL 01.31 Karmøy – I grøfta på Karmøy
Det kom inn melding om at en bil hadde kjørt i grøfta på Sundsvegen på Karmøy. Det var to menn i bilen, men ingen av dem var skadet. Begge var imidlertid sterkt beruset. Det var en mann på 27 år og en annen mann på 31 år som befant seg i bilen. Det er usikkert rundt hvem av de to som har kjørt bilen. Det er tatt prøver av dem begge og de er innsatt i varetekt.

Kl 01.59 Haugesund – Sex på offentlig sted
Det kom inn melding om at et par hadde sex på et bilpanser midt i sentrum av Haugesund i natt. En politipatrulje som ble sendt til stedet, fant et par som «klinte». De ble bedt om å gå et sted innendørs. Politiet fikk ikke flere telefoner på forholdet i natt.

Kl 02.26 Bømlo – Masseslagsmål på Bømlo
Politiet fikk inn melding om at flere personer var involvert i et slagsmål ved et spisested på Bremnes i natt. En politipatrulje ble sendt til stedet. En ansatt på spisestedet ble skadet i nesen da han forsøkte å skille to av kamphanene. Det var ifølge politiet vanskelig å få klarhet i hvem som hadde gjort hva. Søndag morgen var det fortsatt ikke opprettet noe sak.

Kl 03.23 Haugesund – Bråk på spisested
Politiet rykket i natt ut til et spisested i Haugesund sentrum etter meldinger om bråk. To menn i 30-årene ble da tatt av politiet. Den ene mannen ble innsatt i drukkenskapsarrest, mens den andre ble fremstilt for lege og overlatt helsevesenet. Sak er opprettet på forholdet.

Kl 04.13 Karmøy – Truende og voldelig
Det ble meldt om bråk ved en privat adresse i Åkrehamn i natt. Mannen hadde vært truende og voldelig mot en annen gjest. Mistenkte hadde forlatt stedet da politiet ankom. Sak er opprettet.

Kl 05.12 Haugesund – Spant rundt på plenen
En bil hadde kjørt rundt og laget spor på gressplen foran gamle Meieriet i Haugesund i natt. Da politiet kom til stedet, fant de sjåføren som hadde kjørt på plenen. Han er anmeldt for brudd på vegtrafikkloven.

Høy musikk i natten
Det har ifølge politiet vært flere meldinger om høy musikk i distriktet i natt. Politiet har ikke hatt kapasitet til å dra til alle disse adressene.