Menu

Slik ble sommernatta

Det fine været trakk mye folk til byen i Haugesund natt til lørdag, men natten ble likevel rolig for politipatruljene. Som vanlig var det imidlertid en rekke berusede menn som ikke kunne oppføre seg.

Av Egil M Solberg | 20.08.2016 09:05:58

To tatt i fartskontroll
Det ble avholdt fartskontroll på Vormedalsvegen fredag kveld. Resultatet ble her to forenklede forelegg. Høyeste hastighet ble målt til 75 km/t i 50-sonen.

Urinering på offentlig sted
To menn er i løpet av natten anmeldt for urinering på offentlig sted i Haugesund. Først var det en mann i 20-årene som ble anmeldt og bøtelagt. Senere var det en mann i 50-årene som ble tatt for samme forhold.

Privat fest ute av kontroll
Det ble meldt om ordensforstyrrelse på en privatfest i Haugesund i natt. En person hadde da slått seg inn en dør. Han fikk da noen alvorlige kutt som måtte behandles på sykehuset. Vedkommende ble hentet av ambulanse.

Besittelse av narkotika
En ruset mann i 20-årene ble i natt påtruffet på Stord i besittelse av narkotika. Han ble innsatt i arrest og sak er opprettet.

Falt i Smedasundet
En beruset mann i 60-årene ble plukket opp av båtfolk etter at han falt i Smedasundet i natt. Nødetatene rykket ut sammen med dykkerbilen fra brannvesenet. Mannen ble kjørt til legevakten for en sjekk.