Menu
Politi

Slik ble natten til lørdag

Politiet fikk litt å gjøre under festivalene i Skudeneshavn og Skånevik i natt. Det var ordensforstyrrelser også andre steder.

Av Egil M Solberg | 02.07.2016 16:55:35

Kl 2340 Ordensforstyrrelse i Skånevik
En 50 år gammel mann ble pålagt å holde seg i bobilen for resten av natta. Mannen blir anmeldt for ordensforstyrrelse etter at han i beruset tilstand var utagerende på festivalområdet.

Kl 0030 Slåssing i Skudeneshavn
Det kom inn flere meldinger til politiet fra flere parter om slåssing i Skudeneshavn i natt. Politiet vært i kontakt med minst fire personer. Beruselse og mange diffuse forklaringer førte ikke til noe videre oppdrag for politiet. De involverte ble imidlertid pålagt å holde seg i ro for resten av natten.

Kl 0057 Besittelse av kniv i Kopervik
To menn som er godt kjent av politiet fra før, ble påtruffet i Kopervik sentrum i natt. De var begge i besittelse av kniv. Den ene av dem ble i tillegg anmeldt for bruk av narkotika og heleri av en sykkel. Begge ble videre dimittert på stedet.

Kl 0100 Bortvisning fra festivalområdet i Skånevik
En 24 år gammel mann fikk pålegg om å holde seg i campingvogna for resten av natten. Han var beruset og fikk pålegget etter knuffing i kebabkøen.

Kl 0102 Ordensforstyrrelse utested Hgsd
En 44 år gammel utenlandsk borger nektet å forlate et utested i Haugesund i natt. Patruljen tok tak i ham og kjørte ham hjem. Mannen var beruset. Han ble videre lagt til sengs og pålagt å holde seg under dyna resten av natten.

Kl 0111 Ordensforstyrrelse sentrum av Leirvik
To menn ble bortvist fra sentrum av Leirvik etter dårlig oppførsel i beruset tilstand i natt. De to er 19- og 35 år gamle. 19 åringen nektet å etterkomme pålegget gitt av politiet. Han blir dermed anmeldt for dette. Senere ble han transportert hjem.

0122 Bortvisning fra Skånevik
En 24-åring ble bortvist fra Skånevik grunnet beruselse og dårlig oppførsel i natt. Han vendte imidlertid tilbake og blir anmeldt for å ikke etterkomme pålegget. Han ble senere hentet av familie og tatt med hjem.

Kl 0135 Bortvisning fra Skudenes sentrum
En 22 år gammel mann ble bortvist fra sentrum av Skudenes etter utagerende oppførsel i beruset tilstand i natt.

Kl 0203 Legemskrenking av drosjesjåfør i Sagvåg
En drosjesjåfør utløst nødalarm på Sagvåg i natt. Det var imidlertid rolig da patruljen kom frem. Drosjesjåføren forklarer at han er blitt skallet til av mistenkte som også var på stedet. Hendelsen skal ha sin forklaring i sjalusi da drosjesjåfør skulle hjelpe en beruset kvinnelig passasjer inn i et hus. Mistenke i saken ble kjørt hjem av patruljen. Fornærmede møter for anmeldelse i ettertid.

Kl 0300 Bortvisning fra sentrum
En kraftig beruset mann 36-åring ble bortvist fra Haugesund sentrum resten av natta.

Kl 0450 Familievold i Haugesund
Det kom inn flere meldinger i løpet av natten med spilling av høy musikk i en garasje og krangel med naboer. Ved siste utrykning til stedet var en mann i 40-årene inne i huset og hadde skremt opp tre barn i alderen 10-14 år. Det viste seg i tillegg at han hadde vært voldelig mot sin samboer. Det blir opprettet sak på mishandling i nære relasjoner. Mannen ble pågrepet og innsatt i varetekt i  natt.