Menu
politi vest

Slik ble natten for politiet

Ville ikke forlate sentrum, pågrepet etter slagsmål i Skudeneshavn, angrep vaktene på Bømlo, overstadig beruset i taxi og mange ordensforstyrrelser. Dette var blant oppdragene for politiet i natt.

Av Egil M Solberg | 06.03.2016 09:28:55

01.10 – Ordensforstyrrelse – Haugesund
En beruset mann i 40-årene ble innbrakt fra et utested i Haugesund etter å ha kranglet med vaktene i natt. Han ble innsatt i drukkenskapsarrest og anmeldt for ordensforstyrrelse.

01.37 – Kroppskrenkelse – Skudeneshavn
En mann i 20-årene ble pågrepet på et utested i Skudeneshavn i natt. Han var beruset og ble anmeldt for å ha slått til en mann i 40-årene. Han ble trolig påført nesebrudd. Den pågrepne mannen ble innsatt i varetekt og avhøres søndag.

02.01 – Ordensforstyrrelse – Haugesund
En beruset mann i 20-årene ble innbrakt fra et utested i Haugesund etter å ha laget bråk og kranglet med vaktene i natt. Han kranglet også med politiet. Dermed ble han innsatt i drukkenskapsarrest og anmeldt.

02.26 – Ordensforstyrrelse – Bømlo
En beruset mann i 20-årene ble innbrakt fra et utested på Bømlo. Han hadde fått for mye å drikke. Da han ble vist ut av vaktene gikk han til angrep på dem. Han ble innsatt i drukkenskapsarrest og anmeldt.

02.51 – Beruset person – Haugesund
En drosje fikk en overstadig beruset mann i 30-årene i bilen sin i natt. Sjåføren ble ikke kvitt passasjeren. Han var for full til å kunne gjøre skikkelig rede for seg. Politiet har tatt var på mannen i drukkenskapsarrest i natt. Det ble imidlertid ingen anmeldelse.

04.13 – Ikke etterkommet pålegg – Haugesund
En beruset mann i 20-årene ble klokken 01.37 gitt pålegg om å forlate Haugesund sentrum etter å ha laget bråk på et utested. En politipatrulje påtraff mannen på et gatekjøkken klokken 04.13. Dermed ble han innbrakt til drukkenskapsarrest og anmeldt for ikke å ha etterkommet politiets pålegg.

05.43 – 06.30 – Promillekontroll – Karmøy
Det ble avholdt promillekontroll ved Karmsund bro tidelig søndag morgen. 43 bilførere ble kontrollert, men det ble ikke avslørt noen med promille.