Menu
Politi

Slik ble natten for politiet

Hester på rømmen, promillekjøring, flaskeknusing, besittelse av kniv, slagsmål og ruteknusing. Her kan du lese mer om nattens oppdrag for politiet.

Av Egil M Solberg | 11.07.2015 09:56:45

Ved 20-tiden fredag kveld fikk politiet inn meldinger om at to hester befant seg i veien ved Bøtoppen på Karmøy.

I 22-tiden ble en bilfører stanset av en politipatrulje på Stord. Mannen i 30-årene var synlig beruset og ble tatt med til legevakten for en blodprøve.

En jente i begynnelsen av 20-årene kastet ved 23-tiden en flaske i asfalten slik at den ble knust. Dette skjedde mens politiet sto og så på. Dermed ble forholdet anmeldt.

Ved midnatt ble en mann i 50-årene anmeldt for overtredelse av narkotika lovgivningen og for bæring av kniv på offentlig sted. Dette skjedde på Karmøy.

Klokken 01.42 ble to utenlandske turister meldt savnet ved Trolltunga i Odda etter en fjelltur. Politiet startet en redningsaksjon og de ble begge funnet i god behold ved 05-tiden.

To menn i begynnelsen av 20-30 årene havnet i håndgemeng ved Bytunet i Haugesund i 03-tiden i natt. De ble begge anmeldes for ordensforstyrrelse og bortvist fra sentrum.

En 40 år gammel mann knuste en rute hos sin tidligere samboeren på fastlandskarmøy ved 06-tiden i morges. Han ble anmeldt for ordensforstyrrelse og innsatt i arrest.