Menu
Politi

Slik ble natten for politiet

Narkotika i Skånevik, slagsmål i Skudeneshavn, hærverk for Ironman, høy fart, bil forsvant etter nesten-ulykke, høy musikk og ordensforstyrrelser. Her kan du lese mer om nattens oppdrag for politiet.

Av Egil M Solberg | 05.07.2015 09:47:16

HÆRVERK PÅ INDRE KAI: Ved midnatt ble en person bortvist fra Indre Kai i Haugesund etter at han reiv ned gjerder til for Ironman.

NARKOTIKA PÅ FESTIVAL: En narkotikahund markerte på et telt i Skånevik i natt. Litt hasj ble funnet i en boks og eieren avslørt. Vedkommende anmeldes og kan vente seg en reaksjon i ettertid.

SLAGSMÅL PÅ FESTIVAL: Tre berusede personer ble bortvist fra Skudeneshavn etter et slagsmål. De var imidlertid kamerater da politiet kom til. Ingen anmeldes.

NESTEN PÅKJØRT: En festivaldeltaker ble nesten påkjørt av en bil i Skudeneshavn ved 01-tiden i natt. Bilen stanset ikke. Den forsvant fra stedet etter nesten-ulykken. Politiet søkte etter bilen og føreren uten resultat.

ANMELDT I FARTSKONTROLL: En bilfører ble anmeldt da vedkommende ikke ville vedta et forenklet forelegg i natt. Det var i forbindelse med en fartskontroll ved Fikse på E 134 at sjåføren nektet å vedta boten. I tillegg til anmeldelsen ble det utferdiget fire forenklede forelegg. Høyeste fart ble målt til 83 km/t i 60-sonen.

SINT MANN I HAUGESUND: En mann som oppførte seg aggressivt, ble bortvist fra sentrum av Haugesund i natt. Mannen var ifølge politiet både sint og aggressiv.

GULT KORT I KOPERVIK: Det ble klaget på høy musikk i Kopervik i natt. Det viste seg å være en fest med fotballsupportere tilstede. Patruljen utdelte derfor «gult kort» i håp om at dette skulle være nok til å avslutte festen og finne roen.

KVERULERTE ETTER FESTIVAL: To personer ble bortvist fra Skudeneshavn sentrum i natt. Det var etter at festlighetene på festivalen var avsluttet at de to kom i krangel med mannskaper som ryddet på et utested.

GAULING OG SKRIKING: Det ble klaget på høy musikk ved Rommetveit på Stord i natt. Innringer til politiet kunne fortelle om «gauling og skriking» i mange timer. Naboene fikk ikke sove og politiet besøkte derfor festen for å skape nattero.