Menu

Slik ble natten for politiet

Kjørte båt på land, bråk fra festlokale, tok rennefart for å komme seg inn, tatt med narkotika, ville ikke oppgi navn, slagsmål og bråk. Dette er noen av sakene politiet har tatt seg av.

Av Egil M Solberg | 30.07.2017 05:58:17

Bråk på forsamlingslokale
Ved 23.55-tiden lørdag kveld, måtte en politipatrulje rykke ut til et utleid forsamlingslokale på Vest-Karmøy. Politiet måtte da avslutte festen på grunn av flere klager på berusede folk og ordensforstyrrelser.

Kjørte båt på land
Det ble igangsatt leteaksjon øst for Odda ved midnatt, etter at en mann i 50-årene kjørte en fritidsbåt på land. Han ble raskt funnet. Mannen var alene i båten og klaget på smerter i bryst og hode. Les mer om saken her…

Tatt med narkotika
En 23 år gammel mann ble tatt for bruk av narkotika i Haugesund ved 01.40-tiden i natt. Han er nå anmeldt. Det var en narkohund som markerte på gutten ute i sentrum. Han ble da tatt med for en urinprøve, som bekreftet mistanken.

Utagerte på privatfest
En beruset og utagerende 18 år gammel gutt ble innbrakt arrest etter at han stelte i stand ubehageligheter under en privat fest på Karmøy ved 02-tiden i natt. Da politiet møtte på stedet, nektet han også å oppgi personalia eller dra fra stedet. Dermed hadde ikke politiet noe annet valg enn å la han overnatte i drukkenskapsarresten.

Slo til annen gjest
En 24 år gammel mann er anmeldt for ordensforstyrrelse og kroppskrenkelse etter at han ved 02.15-tiden i natt slo til en 23 år gammel mann inne på et utested i Haugesund.

Slagsmål på camping
En 20 år gammel mann ble innsatt i drukkenskapsarrest i Odda etter et slagsmål på Husnes camping ved 02.40-tiden i natt. Sak er opprettet.

Tok rennefart for å komme inn
En sterkt beruset 35-åring forsøkte ved 02.55-tiden i natt å ta rennefart for å komme seg inn på et utested i sentrum av Haugesund. Han ble da «omdirigert» av politiet og sendt hjemover.

Full og sint
En 27 år gammel mann var ikke i spesielt godt humør da han ble beordret fra sentrum av Haugesund ved 03.05-tiden i natt. Mannen var full og oppførte seg aggressivt overfor andre. Politiet fant det derfor best å be han om å dra hjem.