Menu

Slik ble natten

Ungdomsfest ute av kontroll, arrestert for ukvemsord, familievold, ruskjøring og ordensforstyrrelser. Dette er blant sakene politiet har måtte ta seg av i natt.

Av Egil M Solberg | 21.05.2016 09:53:49

Ungdomsfest ute av kontroll
Politiet rykket i natt ut etter meldinger om høy musikk og bråk fra en adresse i Haugesund. Festen ble avsluttet av politipatruljen som kjørte til stedet. Det befant seg da flere mindreårige i boligen. Ungdommene ble kjørt hjem eller hentet av foreldre etter at politiet tok kontakt med dem.

Overstadig ved utested
Politiet fikk melding om en ordensforstyrrelse utenfor et utested i Haugesund i natt og rykket ut. En mann ble anmeldt for ordensforstyrrelsen. Han fremsto som overstadig beruset og ble innsatt i drukkenskapsarrest.

Ruskjøring i Tysvær
En mann ble i natt anmeldt for kjøring i ruset tilstand i Tysvær. Nødvendige prøver ble tatt på legevakten og hans førerkort ble beslaglagt. Han var også i beslag av noe narkotika. Mannen ble løslatt etter avhør.

Forulempet politiet
En mann ble i natt innbrakt fra Haugesund og anmeldt for å ha forulempet en polititjenestemann. Mannen ble også anmeldt for ordensforstyrrelse. Det var i forbindelse med politiets inngripen at mannen fremsatte skjellsord mot politipatruljen. Han ble dermed innsatt i arrest.

Familievold på fastlandet
Politiet rykket ut etter at det kom inn melding om familievold på fastlands-Karmøy i natt. Fornærmede hadde fått mindre skader og hadde ikke behov for legebehandling. Mannen som sto for volden ble anmeldt og innsatt i varetekt.

Ufin oppførsel
To personer ble bortvist fra Haugesund sentrum i løpet av natten. Dette på grunn av ufin oppførsel.