Menu
Politi

Slik ble natten

Skadd sel i Avaldsnes, skadeverk på buss i Leirvik, dyttet til vakter, mopedulykke i Haugesund og mann funnet overstadig beruset. Dette er noen av sakene politiet har tatt seg av i natt.

Av Egil M Solberg | 04.02.2018 05:38:52

Funnet overstadig beruset
Allerede ved 17.40-tiden lørdag ettermiddag, var en mann godt i gang med festen. Han ble funnet meget beruset og ute av stand til å ta vare på seg selv i Haugesund. Mannen ble undersøkt på legevakten før han fikk sove rusen ut i drukkenskapsarresten i kjelleren hos politiet i Haugesund.

Mopedulykke i Skjoldavegen
Nødetatene ble ved 23.05-tiden sendt til Skjoldavegen, nord på Solvang, etter melding om at en mopedist hadde kjørt ut av veien. Mopedisten skal var ved bevissthet. Det var en 46 år gammel mann som kjørte mopeden. Han ble tatt med av ambulanse for en sjekk. Han har trolig fått noen skrubbsår. Det er ikke mistanke om ruskjøring.

Utagerte på Indre kai
En beruset og utagerende mann ble pågrepet ved et utested i Haugesund etter å ha kranglet og dyttet til en vakt i natt. Vakten falt og pådro seg hodeskader. Det var ved 00.10-tiden at en politipatrulje måtte bistå vaktene ved utestedet. Han satte seg også opp mot politiet.

Skadeverk på buss
En politipatrulje observerte da en mann sparke til en bussdør på busstasjonen i Leirvik i natt. Mannen ble kjørt hjem av patruljen og vil bli anmeldt for ordensforstyrrelse. Hendelsen skjedde på Leirvik busstasjon klokken 00.55.

Fant skadd sel
Politiet fikk inn melding fra en forbipasserende om at det lå en skadd sel ved en båtbrygge i Dalabrekko på Avaldsnes ved 01.45-tiden i natt. Viltnemnda ble varslet om forholdet.