Menu
politi

Slik ble natten

Julebordbråk på Stord, promillekjøring i Etne, enebolig i brann i Sauda og en rekke ordensforstyrrelser. Slik ble natten for politiet.

Av Egil M Solberg | 19.11.2017 06:43:09

Utagerte på julebord
En julebordsgjest utagerte under et julebord på Stord sent lørdag kveld. Ved 23.55-tiden måtte politiet gripe inn. Vedkommende skal da ha sparket og spyttet på tjenestemennene. Opptrinnet medførte opphold i sentralarresten og anmeldelse for både ordensforstyrrelse og vold mot offentlig tjenestemann.

Kjørte fra pub med promille
En mann som hadde sittet og konsumert alkohol på en pub i Etne i natt. Satte seg i bilen etterpå og kjørte hjemover. En politipatrulje stanset kjøringen og mannen ble anmeldt for promillekjøring. Det var ved 02.30-tiden at politiet fikk meldingen. Vedkommende ble innsatt i sentralarresten i Haugesund etter at nødvendige prøver var tatt.

Boligbrann i Sauda
Det ble meldt om brann i en enebolig i Sauda ved 04.30-tiden natt til søndag. Alle nødetatene ble sendt til stedet. Det viste seg raskt at ingen var hjemme. Nødetatene ankom stedet ved 04.55-tiden og da politiet fikk kontakt med boligeier, viste det seg at vedkommende ikke befant seg i huset. Det var ikke fare for at brannen skulle spre seg.