Menu
politi

Slik ble natten

Poker-aksjon i Haugesund, fikk musikkanlegget beslaglagt, ungdomsfest ute av kontroll og ung mann tatt med narkotika. Dette er blant overskriftene i nattens politilogg.

Av Egil M Solberg | 10.04.2016 07:37:03

ULOVLIG POKER
Både penger og alkohol ble beslaglagt da politiet ved 21-tiden lørdag kveld stormet et festlokale i Haugesund sentrum. 25 personer skal ha vært tilstede på det ulovlige arrangementet. To personer ble innsatt i varetektsfengsel.

TATT MED NARKOTIKA
En mann i 20-årene ble i natt tatt i besittelse av narkotika i Haugesund i natt. Han ble pågrepet og anmeldt for brudd på narkotikalovgivningen.

UNGDOMSFEST UTE AV KONTROLL
Politiet måtte i natt rykke ut til en adresse på Stord etter meldinger om støy i natt. Festen på Rommetveit ble avsluttet av politiet.

BESLAGLA MUSIKKANLEGG
Det var i løpet av natten flere klager på høy musikk i distriktet. Noen har fått pålegg av politiet. En person ble anmeldt og fikk sitt musikkanlegg beslaglagt.

STØY FØRTE TIL BESLAG
Det ble meldt om høy musikk i Haugesund søndag morgen. Politiet rykket ut med en hundepatrulje som raskt markerte på en person. Vedkommende ble anmeldt for bruk av narkotika.

TRØBBEL I SENTRUM
Politiet fikk klager på en trøblete ruset mann i Haugesund sentrum søndag morgen. Politiet rykket ut til stedet og mannen ble bortvist fra sentrum.

TATT PÅ FERSK GJERNING
En mann ble pågrepet under innbruddet i en fritidsbolig på Avaldsnes søndag morgen. Han hadde tatt seg inn gjennom et vindu. Politiet skal nå undersøke om samme gjerningsperson kan være tilknyttet andre innbrudd de siste dagene.