Menu

Slik ble natten

Førerkortbeslag, utforkjøring og ordensforstyrrelser. Lørdag morgen satt det to menn i 20-årene i sentralarresten i Haugesund. Dette er blant sakene politiet har jobbet med i natt.

Av Egil M Solberg | 11.11.2017 06:10:46

Amok på Stord
En mann kom i klammeri med vakter på et utested på Stord ved 19.45-tiden fredag kveld. I forbindelse med pågripelsen fremsatte han trusler. Mannen er anmeldt for både ordensforstyrrelse og trusler. Han ble overnattingsgjest i sentralarresten i Haugesund.

Drapstrusler i Haugesund
En mann oppførte seg dårlig og fremsatte drapstrusler ved et utested i Haugesund i 21-tiden fredag kveld. Han skal ha oppført seg svært utagerende og slo til den ene vakten. Mannen ble anmeldt og fikk overnatte i drukkenskapsarresten.

Førerkortbeslag på Stord
En bilfører i slutten av 30-årene ble fratatt førerkortet etter å ha kjørt 95 km/t i 60-sonen på Stord sent fredag kveld. Patruljen hadde stilt seg opp for kontroll på E 39 ved Jektevik.

Utforkjøring på Bømlo
En gutt i tenårene kjørte ut av veien på fylkesvei 541 over Bømlo sent fredag kveld. Gutten blir ifølge politiet anmeldt for uaktsom kjøring. Ingen ble skadet i utforkjøringen, men det ble store materielle skader. Bilen ble tauet fra stedet av bergingsbil.

Bortvist fra Haugesund sentrum
En mann i slutten av 30-årene og en kvinne 30 år gammel kvinne ble begge bortvist fra sentrum av Haugesund i natt. Det var i tidsrommet 03.00 til 03.30 at de to utagerte og oppførte seg på en slik måte at politiet valgte å beordre dem hjemover.

Bråkmaker på Stord
En mann i 50-årene laget bråk og var ufin i beruset tilstand. Mannen som befant seg ved et utested i Leirvik ble bortvist fra sentrum.