Menu

Slik ble natten

Stjal 230 halvlitere, ungdomsfest ute av kontroll, 150 tenåringer på fest, grunnstøtte med promille, skadeverk på postkasser og vold på privat adresse. Dette er noen av overskriftene fra natten.

Av Egil M Solberg | 10.09.2017 07:41:05

Trafikkontroll i Sandeid
Kun én bilfører ble bøtelagt da politiet avholdt fartskontroll i Sandeid mellom klokken 20.00 og 20.45 lørdag kveld. Hastigheten ble da målt til 73 km/t i 60-sonen.

Stjal 230 halvlitere
En mann i 20-årene ble pågrepet av politiet i Sveio ved 20.30-tiden lørdag kveld. Han hadde da blant annet stjålet 230 halvlitere med øl fra en butikk. Mannen ble pågrepet og innsatt i arrest.

Ungdomsfest ute av kontroll
En jente ble kjørt til legevakten med alkoholforgiftning etter en ungdomsfest i Kopervik lørdag kveld. Festen var fullstendig ute av kontroll da politiet kom til stedet. Det var snakk om mye beruselse og bråk. Dermed måtte politiet umiddelbart avslutte festen ved 21.50-tiden.

150 tenåringer på fest
En ungdomsfest på Litlabø på Stord måtte avsluttet av politiet ved midnatt. Det ble da meldt om slåssing og beruselse. Det befant seg rundt 150 tenåringer på stedet. Politiet måtte bistå vaktene på stedet for å gjenopprette orden.

Grunnstøtte med promille
En 31 for stor trebåt med fire personer ombord, gikk på grunn i Ølsfjorden i Vindafjord ved 22.30-tiden lørdag kveld. Båten tok inn vann og redningsaksjon ble iverksatt. Flere båt og andre ressurser ble hentet inn og det var en ambulansebåt som etterhvert fant havaristen. Alle fire ombord viste seg da å være beruset. De ble kjørt til legevakt for sjekk, men ingen var alvorlig skadet. Båtfører blir anmeldt for føring av båt i beruset tilstand. Båten hadde reist fra Romsa og skulle til Skånevik. Den berusede båtføreren feilnavigerte og grunnstøtte ca 2 km nord for Vaka.

Skadeverk på postkasser
En beruset mann i 20-årene gikk løs på et poststativ ved Håvik på Karmøy natt til lørdag. Det var ved 02.15-tiden at mannen gikk amok med en «hakke» og påførte poststativet betydelige skader. Mannen ble senere påtruffet i en bil i Kopervik. Her ble det gjort beslag av «hakken».

Vold på privat adresse
En mann i 20-årene ble påført slag i ansiktet og tatt kvelertak på under en fest på en privat adresse i Haugesund i natt. Det var ved 02.45-tiden at politiet fikk inn meldinger om vold på en privat adresse. Politiet har navnet på gjerningsmannen. Vedkommende vil nå måtte svare for sine handlinger.