Menu
politi vest

Slik ble natten

Råkjøring på MC, slagsmål, førerkortbeslag, urinering på offentlig sted, besittelse av narkotika og ordensforstyrrelser. Slik ble natten for politiet natt til søndag.

Av Egil M Solberg | 03.09.2017 09:27:34

Råkjøring på MC
To motorsyklister ble målt til å kjøre 115 km/t i 80-sonen inne i Bømlafjordtunnelen i natt. Det resulterte i forelegg for dem begge på 8.300 kroner.

Slagsmål utenfor utested
To menn kom i slagsmål med hverandre utenfor et utested i Sauda ved 01-05-tiden i natt. Kamphanene hadde forlatt stedet før politiets kom. En beruset mann ble kjørt hjem etter hendelsen.

Bortvist fra sentrum
En beruset 18 år gammel mann kranglet med dørvakter ved et utested i Haugesund i 01.05-tiden i natt. Han ble deretter bortvist fra sentrum av politiet.

Høy fart på Karmøy
En bilfører ble målt til å kjøre 94 km/t i 60-sonen på fylkesvei 47 ved Heia på Karmøy i natt. Det var ved 03.05-tiden at politiet avslørte kjøringen, som resulterte med førerkortbeslag.

Bortvist fra sentrum
En beruset og kranglevoren 37 år gammel mann ble bortvist fra sentrum av Haugesund ved 03.05-tiden i natt. Da mente politipatruljen at det var nok tulle fra mannen. Han ble bortvist for å hindre flere ordensforstyrrelser.

Ville bryte seg inn
En beruset 21 år gammel mann ble bortvist fra sentrum av Leirvik i natt. Han hadde da forsøkt å dirke opp en dør han ikke skal ha adgang til. Det var ved 03.15-tiden at politiet ble oppmerksom på innbruddsforsøket.

Tisset i gata
En 38 år gammel mann ble ved 02.40-tiden i natt anmeldt for å ha urinert på offentlig sted. Hendelsen fant sted i Leirvik på Stord ved 02.40-tiden i natt.

Tatt med narkotika
En ruset 19 år gammel mann ble påtruffet i Leirvik sentrum ved 02.50-tiden i natt. Gutten er anmeldes for overtredelse av narkotikalovgivningen og ble innsatt i arrest.