Menu

Slik ble natten

Vold mot offentlig tjenestemann, promillekjøring, bortvisninger og ordensforstyrrelser. Dette var blant sakene politiet har måtte ta hånd om i natt.

Av Egil M Solberg | 22.07.2017 06:47:49

23.55 Ordensforstyrrelse i Kopervik
En ruset mann i 50-årene valgte å se bort fra et pålegg fra politiet og forholde
seg rolig på en adresse i Kopervik fredag kveld. Han sperret i stedet inngangsdører til naboer med hagestoler og spylte rundt seg med en hageslange da politiet måtte komme tilbake. Det hindret ikke politiet i å pågripe mannen og innsette han i arresten. Mannen er anmeldt for ordensforstyrrelse.

00.55 Kjøring i beruset tilstand i Sveio
Politiet i natt en beruset tenåring som kjørte bil i Sveio. Gutten blåste til over tillatt verdi og nødvendige prøver ble tatt. Hans førerkort er beslaglagt og mannen er anmeldt.

01.11 Vold mot offentlig tjenestemann
En beruset 33 år gammel mann var truende og aggressiv mot betjening og gjester på et serveringssted på Karmøy i natt. Ved innsettelse i arresten sparket han også til politibetjentene. Han er nå anmeldt for både vold mot offentlig tjenestemann og ordensforstyrrelse.

01.46 Nektet å etterkomme pålegg
En beruset 33 år gammel mann nektet i natt å etterkomme pålegg fra politiet om å forlate sentrum etter å ha kranglet med vakter på et utested. Han var for beruset til å komme inn, men var uenig i dette. Mannen ble dermed innsatt i drukkenskapsarrest og anmeldt for ikke å følge pålegg gitt av politiet.

03.34 Bortvisning fra sentrum
To berusa menn, 34 og 27 år gamle, ble bortvist fra sentrum etter å ha innlatt seg i slagsmål med andre personer i natt.