Menu

Slik ble natten

Det var mye folk og god stemning under Vikedal Roots Music Festival i natt. Med mye folk, ble det også nok å henge fingrene i for vakter og politi. Det var nok å gjøre for politiet også i Haugesund.

Av Egil M Solberg | 15.07.2017 09:24:35

123 i 80-sonen
En bilfører ble anmeldt og fratatt førerkortet i en fartskontroll ved Vats kirke fredag kveld. I kontrollen som varte i tre timer, ble i alt 8 forenklede forelegg skrevet ut. Høyeste målte hastighet var 123 km/t i 80-sonen.

Bortvist fra sentrum
En 21 år gammel mann ble bortvist fra sentrum av Haugesund ved 23.50-tiden fredag kveld. Han var da så beruset at han ikke var i stand til å ta vare på seg selv.

127 kontrollert
Utrykningspolitiet (UP) avholdt mellom klokken 23.40 og 00.50 en promillekontroll i Sandeid sentrum. I alt ble 127 kjøretøy kontrollert, men det var ingen utslag.

Festival: Narkotika i Vikedal
En mann i 30-årene ble anmeldt for bruk av narkotika i Vikedal ved 22.50-tiden fredag kveld. Etter anmeldelsen ble han også bortvist fra Vikedal for resten av natten.

Festival: Ville ikke forlate Vikedal
En 18 år gammel mann ble bortvist fra Vikedal ved 23.05-tiden fredag kveld, på grunn av overstadig beruselse. Mannen nektet imidlertid å etterkomme politiets pålegg. Det resulterte i anmeldelse.

Festival: Dårlig oppførsel
En mann i 20-årene var sterkt beruset og oppførte seg dårlig i Vikedal ved 23.30-tiden fredag kveld. Han ble dermed bortvist for resten av natten.

Festival: Ville inn uten billett
En 18 år gammel mann ble bortvist fra Vikedal etter at han gjentatte gangen forsøkte å ta seg inn på festivalområdet uten billett i natt. Ved 00.05-tiden hadde politiet fått nok og bortviste den unge mannen.

Festival: Plagsom mann
En mann i 20-årene var plagsom overfor vaktene på festivalen i Vikedal i natt. Ved 01.20-tiden valgte politiet derfor å vise han bort fra Vikedal.

Knuffing med vakter
En mann i 20-årene ble bortvist fra sentrum av Haugesund ved 02.40-tiden i natt. Han hadde da knuffet med vaktene på et utested ved Indre kai. Mannen anmeldes for både ordensforstyrrelse og for å ha ødelagt vaktens mobiltelefon.

Festival: Overstadig på festival
En 18 år gammel mann ble ved 02.45-tiden i natt bortvist fra festivalområdet i Vikedal. Han var da sterkt beruset og ikke i stand til å ta vare på seg selv.

Tatt for promillekjøring
Da politiet i Haugesund mellom klokken 02.50 og 03.15 avholdt promillekontroll, ble i alt 20 bilførere kontrollert. Én bilfører ble avslørt med lavpromille. Nødvendige prøver ble tatt og sjåføren anmeldt.

Skadeverk i Haugesund
En 17 år gammel gutt ble anmeldt for skadeverk ved knusing av ruter på et bussskur, samt knusing av diverse potteplanter i Haugesund 05.10-tiden lørdag morgen. Da han ble konfrontert av politiet var han også utagerende. Nå er han anmeldt både for skadeverk, ordensforstyrrelse og forulemping av offentlig tjenestemann.

Støv i brannvarsleren
Haugesund brannvesen rykker ved 06-tiden lørdag morgen ut etter at en automatisk brannalarm ble utløst i Haraldsgata. Det viste seg ikke å være noe brann. Alarmen ble utløst på grunn av støv, en teknisk feil, opplyser 110-sentralen. Brannvesenet returnerte dermed til stasjonen.