Menu
Politi

Slik ble natten

Det ble litt å gjøre for politiet både i Haugesund, Kopervik, Skudeneshavn og Skånevik i natt. Det var imidlertid mindre å gjøre en vanlig i forbindelse med en natt til søndag.

Av Egil M Solberg | 09.07.2017 06:11:14

Beruset i fritidsbåt
Ved 00.15-tiden i natt ble en mann tatt for å kjøre båt under påvirkning av alkohol. Mannen ble kontrollert og avslørt med promille over tillatte verdier. Mannen ble anmeldt og nødvendige prøver er tatt, opplyser politiet.

Vold på ungdomsfest
En person har fått lettere skader etter at vedkommende ble lagt i bakken og slått i ansiktet under en 18-års fest i Skudeneshavn. Det var ved 00.30-tiden at politiet rykket ut til ungdomsfesten. Gjerningsmannen er kjent og politiet følger opp saken med anmeldelse. De involverte er begge i tenårene.

Overstadig i Haugesund
En mann i 40-årene ble funnet overstadig beruset i sentrum av Haugesund ved 03-tiden i natt. Han fikk sove ut rusen under trygge omgivelser i drukkenskapsarresten. Vedkommende var så beruset at han ikke var i stand til å ta vare på seg selv.

Arrestert etter vold
En mann ble påført både knekt nese, kutt over det ene øyet og blodutredelser i forbindelse med en voldssak i Kopervik i natt. Det var 03.15-tiden at politiet rykket ut til Kopervik sentrum etter meldinger om slagsmål. Den skadde mannen ble fraktet til legevakten for behandling og gjerningsmannen fraktet til arresten i Haugesund.