Menu
politi vest

Slik ble natten

Til tross for regnbyger og kjølig vær, ble det nok å gjøre for politiet i natt.

Av Egil M Solberg | 24.06.2017 06:17:11

– I løpet av natten er fire menn blitt bortvist fra Haugesund sentrum. Dette etter krangel på byen. Alkohol er nok også en medvirkende årsak til at kvelden ble litt kortere enn beregnet for disse mennene, sier operasjonsleder Trond Børge Åsbu ved Sør-Vest politidistrikt.

HER ER NATTENS POLITILOGG:

21.00 – Melding om tyveri av lett motorsykkel
Politiet rykket ut etter melding om at en mann hadde kastet stein på en mc fører i Spannavegen ved Rossabø skole. Fører løp vekk mens gjerningsmannen klarte å stjele motorsykkelen. Like etter observerte en politipatrulje den stjålne sykkelen i samme område, men vedkommende forsvant gjennom en vegsperring. Motorsykkelen ble funnet like øst for Rossabø skole og ved hjelp av politihund ble gjerningsmannen pågrepet like ved. Gjerningsmannen, en mann i 40 års alderen ble først pågrepet, men deretter overlatt til helsevesenet. Fornærmet er en 16 år gammel gutt. Politiet har opprettet sak.

21.35 – Melding om innbrudd i campingvogn
Det ble brutt opp et vindu i en campingvogn som stod på Hasseløy i Haugesund fredag kveld. Eier har ikke oversikt over hva som er stjålet. Politiet avventer en anmeldelse.

23.00 – Melding om tilløp til slagsmål
En politipatrulje rykket ut til Risøy etter melding om at to personer kranglet høylytt. Mennene i 30 –og 40 års alderen ble tilsnakket av politiet og pålagt å hold ro. Dette ble etterkommet.

23.15 – Melding om innbrudd i bedrift på Raglamyr
Politiet rykket ut etter melding fra vekterselskap om at en rute var blitt knust på Raglamyr fredag kveld. En politipatrulje bekreftet dette og mest sannsynlig er det forsøk på grovt tyveri. Eier er usikker på om noe er borttatt, men tror at alarmen har skremt gjerningspersonen bort. Sak er opprettet.

Kl 23.30 – Trafikkontroll på E-134 i Skjold
67 kjøretøy ble kontrollert i en kontroll avholdt mellom klokken 23.30 og 24.00 fredag kveld. Kontrollen fant sted på E 134 ved Skjold. Det ble ingen reaksjoner.

Kl 23.50 – Trafikkontroll på Fv 47 i Sævelandsvik
Fra klokken 00.20 til 01.30 avholdt politiet promillekontroll på Sævelandsvik. 51 kjøretøy ble kontrollert, men det ble ingen reaksjoner.

Kl 00.25 – Slagsmål på utested i Haugesund sentrum
En mann ble pågrepet for å ha slått til en dørvakt i ansiktet. Politiet mottok anmeldelse for kroppskrenkelse og han vil også bli anmeldt for å være i besittelse av mindre mengder narkotika. Mannen i 50 års alderen ble innsatt i politiets varetekt og vil bli avhørt ut på formiddagen.

Kl 01.00 – Melding om slagsmål på en adresse i søre bydel i Haugesund
Da en politipatrulje kom til en adresse sør i Haugesund, lå to menn og holdt på en tredje mann. Det viste seg at mannen ikke var en av gjestene, men hadde bare kommet på stedet. Han hadde utøvd vold mot huseier og truet med å ta live av huseier og de andre gjestene. Politiet mottok forklaringer på stedet opprettet sak for kroppskrenkelse og trusler. Han ble også anmeldt for tyveri av en mobiltelefon. Mannen i 30 års alderen sitter nå i politiets varetekt og vil bli avhørt i løpet av formiddagen.

Kl 02.30 – Melding om slagsmål på adresse i Haugesund sentrum
En mann i 20 års alderen er pågrepet etter han skal ha utøvd vold mot to personer på en privat fest. Politiet har mottatt forklaringer og han vil bli anmeldt for kroppskrenkelse og trusler. Han sitter i politiets varetekt og vil bli avhørt i løpet av lørdagen.

04.30 – Politiet måtte ta hånd om en godt beruset mann
En mann i 60 års alderen ble på morgenkvisten innsatt i drukkenskapsarrest da han var så beruset at han ikke var i stand til å ta vare på seg selv.

Kl 05.00 – Kvinne ville ikke gjøre opp for drosjeregningen
En politipatrulje måtte bistå en drosjesjåfør da en kvinne i 40 års alderen ikke ville gjøre opp for drosjeregningen. Hun gjorde fort opp for seg når politiet kom på stedet.