Menu

Slik ble natten

Det ble litt å gjøre for politiet i natt også.

Av Egil M Solberg | 18.06.2017 06:45:09

Vold mot samboer
En mann i 20-årene ble pågrepet av politiet i Haugesund etter at han gikk løs på sin samboer ved 21.40-tiden i natt. Kvinnen var lettere forslått.

Hissig på kaien
En mann i 50-årene ble innbragt fra Indre kai i Haugesund i natt. Han fremsto da som hissig og truende. Mannen er anmeldt for ordensforstyrrelse og innsatt i drukkenskapsarrest.

Slagsmål på Karmøy
Politiet rykket i natt ut etter meldinger om et slagsmål ved et utested på Karmøy. De involverte ble bortvist fra stedet. Det var søndag morgen ikke kommet inn anmeldelse i saken.

Klammeri med vakter
Noen gjester ved et utested i Haugesund kom i klammeri med vakter i natt. De mistenkte ble bortvist fra stedet av politiet. Forholdet vil bli anmeldt, opplyser politiet.

Ruskjøring på Bømlo
En bilfører på Bømlo er anmeldt for ruskjøring, nødvendige prøver er tatt. Mannen var også involvert i et familieforhold. Mannen som er fra Stord hadde kjørt til Bømlo etter et slagsmål med sin samboer. Mannens førerkort ble beslaglagt. Han ble også bortvist fra stedet.

Røyk i parkeringshus
Karmøy brannvesen rykker ut sammen med politiet til et kjøpesenter på Karmøy i natt. Brannalarmen var da utløst. Da de kom frem var det kraftig lukt av svidd gummi i parkeringshuset, men ingen brann. Mulig årsak til røyken er «burning» under brannsensor, opplyser politiet.

Kjørt hjem av politiet
En overstadig beruset person ble funnet i Sauda i natt. Vedkommende ble sjekket av lege og kjørt hjem av politiet.