Menu
Politi

Slik ble natten

Gikk fra steikeovnen, krangling med vakter, slagsmål på utested og mindreårige på fest. Detter er blant overskriftene fra natten.

Av Egil M Solberg | 17.06.2017 07:45:39

Kjørt hjem av politiet
Politiet måte rykke ut til et utested i Haugesund i natt etter at det ble meldt om at en gjest utagerte og var uønsket. Han var da i klammeri med vakter. Det ble til slutt ingen anmeldelse og mannen roet seg ned. Det hele endte med at mannen fikk transport med Ingen politipatruljen hjem.

Slagsmål på utested
To personer kom i klammeri med hverandre på et utested i Haugesund i natt. De ble begge bortvist fra stedet.

Mindreårige på fest
Politiet ble oppmerksomme på en fest med flere berusede ungdommer under 18 år i Haugesund i natt. Da en politipatrulje kom til stedet var imidlertid festen avsluttet. Foresatte kom etterhvert også hjem til adressen. De ble orientert av patruljen.

Bortvist fra utested
En politipatrulje på Karmøy måtte rykke ut til et utested etter at det kom inn meldinger om en kranglete gjest. Vedkommende ble bortvist fra stedet, men ikke anmeldt. Vedkommende fulgte politiets anmodning.

Gikk fra steikeovnen
En manuell brannalarm ble utløst i en bolig i Haugesund i natt. Da nødetatene kom til stedet, viste det seg at steikeovnen var påskrudd. Det var imidlertid ingen hjemme. Sak er opprettet på forholdet, opplyser politiet..