Menu

Slik ble natten

Sovende mann på bensinstasjon, trailer måtte snu på broa, trafikkulykke i Sveio, promillekjøring på Stord, sovnet på gata og diverse ordensforstyrrelser. Dette er overskrifter fra nattens politilogg.

Av Egil M Solberg | 03.06.2017 10:50:08

23.10 Sovende mann på bensinstasjon på Karmøy
Beruset mann (25) hadde lagt seg til å sove på pauserommet på en bensinstasjon på Karmøy. Politiet vekket opp mannen, som fikk sove videre i arresten. Han var ikke i stand til å ta vare på seg selv.

23.27 Trafikale problemer, Karmsund bro
Polsk trailer var for høy til å kunne passere Karmsund bro. Måtte rygge ned igjen på Norheim for å snu. Skapte trafikale problemer. Politiet bistod med trafikkdirigering. Kl. 2353 var broen åpen for fri ferdsel.

00.42 Trafikkulykke, Sveio
Melding om bil som hadde kjørt av veien på FV 47 ved avkjøring til Vigdarheim. Fører (33) tatt med til sykehus for sjekk. Ukjent tilstand. Ikke mistanke om rus. Fører har forklart at han måtte svinge utenom et dyr i vegbanen og derfor kjørte av vegen.

02.08 Kjøring i påvirket tilstand, Stord
34 år gammel mann mistenkt for å ha kjørt bil i beruset tilstand i Leirvik på Stord. Nødvendige prøver tatt. Har ikke gyldig førerkort. Tatt for å kjøre bil i beruset tilstand for 14 dager siden. Anmeldt.

03.05 Bortvisning, Haugesund sentrum
Beruset mann (34) bortvist fra Haugesund sentrum etter å ha vært i en konflikt med andre personer på et utested i sentrum.

03.14 Sovende mann, Haugesund
Overstadig beruset mann (24) funnet sovende på gata i Haugesund sentrum. Tatt vare på av politiet. Fikk overnatt i arresten.