Menu

Slik ble natten

Brann, råkjøring, falsk legitimasjon, bortvisninger, krangling og høy musikk. Dette var noen av sakene politiet har måtte jobbe med i natt.

Av Egil M Solberg | 28.05.2017 02:54:46

Høy fart
Da en politipatrulje natt til søndag avholdt fartskontroll på E 39 over Stord natt til søndag, ble en bilfører stanset etter å ha kjørt i 104 km/t i en 80 sone. I alt ble det utferdiget 15 forenklede forelegg under kontrollen.

Bortvist fra Sauda sentrum
En beruset tenåring ble bortvist fra Sauda sentrum natt til søndag. Vedkommende hadde da vært utagerende og vanskelig å ha med å gjøre.

Falsk legitimasjon
En jente i tenårene forsøkte å benytte falsk legitimasjon for å komme inn på et utested i Haugesund sentrum i natt. Hun ble bortvist fra sentrum for resten av natten.

Bråket i Kopervik
En beruset og kranglevoren mann i slutten av 40-årene ble bortvist fra Kopervik sentrum ved 00.50-tiden i natt. Da fikk politiet nok av hans utagering og beordret han hjem.

Bortvist fra sentrum
En kranglete mann i 40-årene ble bortvist fra sentrum av Haugesund ved 01-tiden i natt. Han hadde da skapt kvalm og ble sendt hjem av politipatruljen i den hensikt å forebygge ytterligere ordensforstyrrelser.

Brann i kompressor
Karmøy brannvesen rykket ved 01.15-tiden i natt ut etter meldinger om brann på Bø. Det viste seg at det brant i en kompressor. Ilden ble raskt slukket. Sak er opprettet og saken etterforskes ved Karmøy lensmannskontor.

Høy musikk
Politiet har i løpet av natten fått en rekke klager på støy fra diverse fester på Haugalandet og i Sunnhordland. Politiet har ikke hatt kapasitet til å rykke ut på alle meldingene.

Skutt med softgun
En 20 år gammel gutt ble truffet i pannen av et skudd fra en softgun i Skudeneshavn ved 02-tiden i natt. Politiet rykket ut til stedet og en 18-åring er nå anmeldt. 20-åringen er ikke alvorlig skadet.

Slagsmål på utested
To menn på henholdsvis 35- og 42-år ble bortvist fra et utested på Stord i natt, etter at de kom i klammeri med hverandre.

Fikk sove i drukkenskapsarresten
En beruset og hissig mann på 20-år ble innbrakt fra Kopervik sentrum i natt. Mannen var da beruset og utagerende. Mannen fikk overnatte i drukkenskapsarresten.

Pepperspray mot rabiat mann
En beruset og kranglevoren 37-åring ble innsatt i arrest etter at han satte seg opp mot politiet i Haugesund i natt. Under arrestasjonen gikk mannen løs på en politibil. Han sparket i døra på tjenestebilen og politiet måtte benytte pepperspray for å få kontroll på han. Mannen er nå anmeldt for skadeverk, for ikke å ha etterkommet pålegg, samt for trusler mot politiet.

Promillekjøring på Stord
En kvinne i 30-årene er siktet for kjøring i påvirket tilstand på Stord i natt. En politipatrulje avslørte kjøringen. Nødvendige prøver er tatt og saken er anmeldt.

Arrestert etter ruteknusing
En mann i slutten av 20-årene ble i natt pågrepet etter at han gikk amok i et bolighus på Karmøy. Mannen skal ha knust et vindu og et speil. Han ble senere innsettes i arrest og er anmeldt.