Menu

Slik ble natten

En ung mann ble satt i drukkenskapsarrest, en annen mann ble funnet sovende på fortauet og et utested ble evakuert etter at brannalarmen ble utløst. Ellers var det en relativt rolig natt for politiet.

Av Egil M Solberg | 25.05.2017 06:14:11

Natt til Kristi himmelfartsdag ble en mann av utenlandsk opprinnelse overnattingsgjest hos politiet etter en ordensforstyrrelse.

– Det var en mann i slutten av 20-årene som ikke kunne oppføre seg. Han kranglet med vaktene ved et utsted og nektet å følge politiets anmodning om å forlate sentrum. Han ble premiert med et forelegg ved løslatelse i formiddag, sier operasjonsleder Andre Skram Hansen ved Sør-Vest politidistrikt.

Utested evakuert
Et utested i Haugesund sentrum ble ved 01-tiden i natt evakuert etter at brannalarmen ble utløst.

– Gjester og ansatte ble evakuert, men fikk rakst slippe inn igjen etter at brannvesenet hadde undersøkt lokalene, opplyser 110-sentralen.

Det er uklart hva som gjorde at brannalarmen ble utløst.

Sovnet på fortauet
En 27 år gammel mann ble ved 02.45-tiden funnet sovende på et fortau i Salhusvegen av en politipatrulje.

– Han ble vekket og kjørt hjem til sin samboer i patruljebilen. Hun tok «stolt» imot han, sier operasjonslederen.

Høy musikk
Det var i natt også flere klager på støy fra diverse fester.

– På Porshaug i Haugesund var 10–15 ungdommer samlet på nachspiel. En politipatrulje rykket ut til stedet ved 05.45-tiden og fikk avsluttet festlighetene. De fulgte anmodningen og slapp unna med det, sier Skram Hansen.

Flere mindre oppdrag
– Det har i løpet av natten også vært en del av de vanlig oppdragene med ordensforstyrrelser og dumskap, men dette har patruljene løst på stedet, sier operasjonslederen.