Menu

Slik ble natten

Kastet minibar ut vinduet, tre i veien, mann meldt savnet, tre personer i arrest, vold, promillekjøring og generelt mange ordensforstyrrelser. Dette er blant sakene politiet i natt har jobbe med.

Av Egil M Solberg | 14.05.2017 06:00:26

Tre i veien
Lørdag kveld havnet et tre ned over veien i Vikedal. Treet ble ligger delvis ut i vegbanen på fylkesvei 47 ved Kvaløy. Veimeldingssentralen ble varslet og de sendte ut mannskaper for å få ryddet opp.

Flere fartskontrollen
Utrykningspolitiet (UP) avholdt lørdag kveld fartskontroller flere steder i distriktet. I alt ble det utstedt 17 forenklede forelegg.

Meldt savnet
En mann ble meldt savnet fra Haugesund lørdag kveld. Politiet gikk ut med etterlysing med både navn og bilde. Det tok ikke lang tid før mannen kom til rette.

Tre personer i arresten
I løpet av natten er tre personer innsatt i arresten. Samtlige har vært beruset og utagerende. To personer ble innbrakt fra Haugesund og en person ble innbrakt fra Åkra.

Kastet minibar ut vinduet
Politiet ble sendt til et hotell i Haugesund ved 02.50-tiden etter at en mann kastet minibaren på rommet sitt ut vinduet. Mannen ble innbrakt drukkenskapsarresten og er anmeldt.

Vold mot kona
Ved 02.40-tiden i natt utøvde en mann vold mot sin kone under oppholdet på et hotell i Haugesund. Kvinnen ble fraktet til legevakten med skader i ansiktet. Hun blødde neseblod da politiet kom til stedet. Mannen er anmeldt og ble stt i politiets varetekt.

Promillekjøring
En mann ble i natt innsatt i varetekt etter at han ble stanset kjørende med promille. Det var ved 03-tiden i natt at en politipatrulje stanset mannen på Karmøy.

Slo til folk
En aggressiv mann ble satt i arrest etter at han slo til en tilfeldig forbipasserende i Haugesund ved 03.40-tiden i natt. Fornærmede ble ikke skadet. Politiet har imidlertid opprettet sak og mannen er anmeldt.

Dro med seg en gummibåt
En gummibåt ble funnet i området Eide i Kopervik i morgentimene søndag. To personer dro på denne ved 04-tiden i natt og politiet mistenker at båten er stjålet. Savner du båten, kan du ringe politiet på telefon 02800.