Menu

Slik ble natten

Politiet fikk litt å gjøre i natt også. Her kan du lese mer om nattens hendelser.

Av Egil M Solberg | 29.04.2017 08:59:30

Promillekjøring uten førerkort
En 33 år gammel mann ble ved 22.10-tiden fredag kveld stanset i Sveio. Han var da beruset. Det viste seg også at mannen ikke var innehaver av førerkort. Han ble fremstilt for nødvendige prøver og anmeldt.

Svimeslått på Risøy bro
En mann ble sendt til legevakten etter at han ble funnet svimeslått på Risøy bro i natt. Det var ved 01.15-tiden i natt at en politipatrulje kom over mannen. Han var for sikkerhetsskyld også overstadig beruset og ikke i stand til å ta vare på seg selv. Mannen ble tatt med til legevakten for en sjekk før han fikk sove under tryggere omgivelser i drukkenskapsarresten.

Krangling og knuffing
To menn i 20-årene ble i natt bortvist fra sentrum av Haugesund etter at de oppførte seg dårlig på byen. Det var ved 02.50-tiden at politiet kom i kontakt med de to. Mennene var da kranglete og knuffet med hverandre. De to ble adskilt av venner før de ble sendt hjem av politiet.

Nektet adgang
En mann i 30-årene var såpass påseilt at han ikke fikk komme inn på utestedene i byen i natt. Da politiet møtte på mannen i 03.20-tiden, valgte de å sende han hjem ved å bortvise han for resten av natten.