Menu

Slik ble natten

Konsertbråk, ruteknusing, ordensforstyrrelser og overstadig beruselse. Det ble mer av det vanlige for politiet i natt.

Av Egil M Solberg | 26.03.2017 05:45:42

Sov ut rusen i arresten
En 18 år gammel mann ble innbrakt fra Haugesund i 00.35-tiden i natt. Han ble oppdaget i Haugesund sentrum da han var ute av stand til å ta vare på seg selv. Mannen fikk sove ut rusen i arresten.

Gikk løs på vakt
En mann som er kjent for politiet, gikk løs på vaken ved et utested i Sauda i natt. Det var ved 00.55-tiden at politiet fikk inn meldingen og rykket ut til stedet. Gjerningsmannen er kalt inn til avhør.

Sendt hjem av politiet
To menn på 20 år ble bortvist fra Indre kai i Haugesund ved 01-tiden i natt. De var begge berusede og skal ha knuffet til andre gjester på utestedet.

Konsertbråk på Bokn
En mann i 30-årene ble bortvist fra Bokn Arena etter en ordensforstyrrelse under en konsert ved 01-tiden i natt. Han ble også anmeldt for skadeverk.

Beruselse og ufin oppførsel Haugesund
En mann i 20-årene ble bortvist fra Indre kai i Haugesund på grunn av beruselse og ufin opptreden ved 03-tiden i natt.

Beruselse og ufin oppførsel Sauda
To unge menn ble også bortvist fra Sauda sentrum etter beruselse og ufin opptreden. Dette skjedde ved 03.10-tiden i natt.

Ruteknusing i Haraldsgata
Et stort butikkvindu ble knust i et butikklokale nord i Haraldsgata i Haugesund ved 03.40-tiden i natt. Det er observert flere ungdommer som løp fra stedet etter hendelsen. Politiet er interessert i tips.

Urinering på offentlig sted
En mann i 20-årene er anmeldt for urinering på offentlig sted ved Bytunet i Haugesund. Det var ved 04.10-tiden at en politipatrulje kom over den berusede mannen som latet vannet på stedet.