Menu

Slik ble natten

Mannen funnet død i sjøen, ran i Haugesund, kjørte på skilt og gjerde, bortvisninger, ordensforstyrrelser og skadeverk. Her kan du lese mer om nattens hendelser.

Av Egil M Solberg | 19.03.2017 08:24:34

Mann funnet død i sjøen
En mann ble funnet død i sjøen ved Langevåg på Bømlo lørdag kveld. Dødsfallet etterforskes som et mistenkelig dødsfall. Les mer….

Ran i Haugesund
En mann i slutten av 40-årene ble overfalt og ranet på Risøy ved 23.30-tiden lørdag kveld. Mann gikk til fots fra Haugesund sentrum over Risøy broen da han ble ranet. På et tidspunkt skal to mannspersoner ha fulgt etter og slått til mannen. Gjerningsmennene holdt fornærmede fast mens de stjal bankkort fra ham i John Risøensgate. Gjerningsmennene løp deretter fra stedet. Politiet ønsker tips i saken.

Kjørte ned skilt og gjerde
Det ble meldt om et trafikkuhell i Skjold på veien mot Toraneset i Vindafjord ved 00.15-tiden i natt. Det er mistanke om kjøring i påvirket tilstand. En bilfører hadde da kjørt ned et trafikkskilt og noe gjerder. Fører av bilen ble sendt til legevakt for sjekk og anmeldt av politiet for kjøring i ruspåvirket tilstand.

Flere bortvisninger i Haugesund
Politiet har hatt flere bortvisninger fra Haugesund sentrum i løpet av natta. Det er også flere som har måtte overnatte i drukkenskapsarresten. I tidsrommet fra klokken 02.46 til 03.27 ble tre menn, i alderen 20 til 31 år, innbrakt fra Haugesund sentrum og innsatt i drukkenskapsarrest. De ble alle sammen anmeldt for ordensforstyrrelse.

Ordensforstyrrelse og skadeverk
En mann i 20-årene ble ved 02.10-tiden i natt innsatt i varetekt. Han er anmeldt for ordensforstyrrelse og skadeverk.