Menu
Politi

Slik ble natten

Fant hund med påmontert "diskolys", mann lusket rundt med lys i en hage, mann sovnet midt i veien og som vanlig har det vært noen ordensforstyrrelser og narkotikabeslag.

Av Egil M Solberg | 06.02.2016 06:10:49

Hund med «diskolys»
Politiet fikk inn en noe spesiell melding fredag kveld. En innringer kunne nemlig fortelle om en hund som gikk rundt med påmontert «diskolys». Det var en stor svart hund som gikk rundt alene med en blinkende hodelykt påmontert. Det var ved Skotlio på Stord at hunnen ble observert. Den ble tatt vare på i påvente av at eieren av «diskoteket» skal melde seg.

Lusket rund i egen hage
Ved 23.45-tiden fredag kveld fikk politiet på Stord melding om at en mann lusket rundt i en hage med en lykt. Politiet rykket ut til det de forsto var et pågående innbrudd eller tyveri. Da de kom frem til den aktuelle boligen, møtte de boligeieren som var ute for å lete etter noe han hadde mistet. Han forsto lite da utrykningskjøretøyene dukket opp for å «arrestere» han.

Tatt med narkotika
En mann og en kvinne i 20-årene ble i natt anmeldt for bruk og besittelse av narkotika på Karmøy. saken er anmeldt.

Bortvist fra sentrum
En beruset mann i 40-årene oppførte seg dårlig og ble bortvist fra Haugesund sentrum i natt.

Sovnet i veien
En overstadig beruset mann prøvde å krype hjem i natt, men sovnet på veien. Han ble funnet sovende midt i vegen på Heiane på Stord. Politiet hentet mannen og kjørte han hjem til samboeren, som «stolt» tok imot han.

Innbrudd på spisested
I løpet av natten har det vært innbrudd på et spisested i Åkrehamn. Politiet ha lørdag formiddag vært på stedet for å sikrer spor.