Menu

Slik ble natten

Alvorlig skadd i MC-ulykke, kolliderte med jordhaug, trampet på et biltak, ville ikke betale for taxi, promillekjøring og flere slagsmål. Dette er blant sakene politiet i natt har jobbet med.

Av Egil M Solberg | 18.12.2016 07:47:23

2340 – Kunde ville ikke betale for taxi på Stord
Politiet måtte rykke ut da en kunde i 30 års alderen ikke ville gjøre opp for seg. Politiet fikk meglet på stedet og oppgjøret blir fulgt opp i ettertid.

2400 – Ung mann anmeldt for kjøring i ruspåvirket tilstand
Politiet stanset en bil på Karmøy hvor fører fremstod som ruset. Mannen ble fremstilt for legevakten og nødvendige prøver tatt. Han blir anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort, kjøring i påvirket tilstand samt bruk og besittelse av mindre mengder narkotika.

0105 – Slagsmål i Haugesund sentrum
Politiet rykket ut til slagsmål i Haraldsgata etter at 2 menn i 20- og 30 års alderen hadde barket sammen. Mannen i 30 års alderen ble bortvist fra Haugesund sentrum frem til søndag formiddag. Kl 0140 ble mannen innbrakt til drukkenskapsarresten da han ikke hadde til hensikt å forlate sentrum. Det blir opprettet sak på forholdet og mannen får sove ut rusen til han blir edru.

0130 – Trafikkuhell på Torvastad
En personbil kjørte ut av vegen og inn i en jordhaug. Fører, en mann i 30 års alderen kom fra det uten skader, men bilen var ikke kjørbar etterpå. Fører fikk førerkortet beslaglagt og det blir opprettet sak.

0300 – Mann slått i ansiktet på Indre kai i Haugesund
Politiet var i kontakt med 2 menn i 20 års alderen som hadde vært i klammeri inne på et utested i sentrum. Mens politiet snakket med den ene parten kom den andre bort og slo vedkommende i ansiktet med knyttet hånd. Med politiet som nærmeste vitne, ble veien kort inn til arresten. Han ble innsatt i varetekt og vil bli avhørt søndag formiddag. Fornærmede fikk en hevelse i ansiktet, ellers uskadd.

0330 – Melding om innbrudd på grendahus nord i Haugesund
Det var knust en rute i inngangsdøren og alarmen utløst. Bygget ble søkt gjennom uten å finne noen innbruddstyver. Vinduet ble sikret av huseier.

0400 – Mann i 20 års alderen viste frem en kniv i Haugesund sentrum.
Politiet måtte rykke ut etter at et vitne hadde sett en mann dra frem en kniv i Haugesund sentrum. Mannen ble påtruffet like ved og en kniv ble beslaglagt. Han vil bli anmeldt for bæring av kniv på offentlig sted. Mistenkte hadde ikke oppført seg truende overfor noen.

0440 – 4 personer involvert i slagsmål i Haugesund sentrum
2 menn i 30- og 40 års alderen angrep 2 andre menn i 30 års alderen med slag og spark. De 2 gjerningsmennene ble pågrepet på stedet og blir anmeldt for kroppskrenkelse. De er innsatt i varetekt og vil bli avhørt i løpet av søndagen. De 2 fornærmede ble ikke alvorlig skadet.

0540 – Trafikkulykke ved Kinnesund bru på Bømlo
En mc skal være involvert og fører skal være skadet. Fører har blitt kjørt bort fra stedet med ambulanse og blir flydd videre med luftambulansen. Det er mistanke om kjøring i alkoholpåvirket tilstand.

0545 – En person skal ha trampet på et biltak øst i Haugesund
Politiet har vært på stedet og avhørt et vitne. Det viste seg å være eier av bilen som hadde trampet på sin egen bil. Ingen politisak.

– I løpet av natten har det vært flere tilløp til slagsmål i Haugesund sentrum og 9 personer har blitt bortvist fra sentrum, oppsummerer operasjonsleder Trond-Børge Aasbu ved Sør-Vest politidistrikt.