Menu

Slik ble natten

Bil på taket, nasket i baren, drakk seg bevisstløs, ruset på ecstasy og kranglet seg hjem. Dette er blant overskriftene i nattens politilogg.

Av Egil M Solberg | 19.11.2016 10:25:29

Nasket i baren
En mann i 30-årene ble bortvist fra et utested i Haugesund ved 00.30-tiden i natt etter at han nasket drikkevarer i baren. Mannen var beruset og vanskelig å ha med å gjøre.

Drakk seg bevisstløs
En mann i 30-årene ble funnet bevisstløs utenfor et utested på Bømlo ved 01.15-tiden i natt. Den sterkt berusede mannen ble krakilsk da han våknet. Mannen ble kjørt til legevakten av politiet.

Kranglet seg hjem
En mann i 20-årene ble bortvist fra Haugesund sentrum ved 01.20-tiden i natt. Han var beruset og kranglevoren.

Ruset på ecstasy
En mann i 20-årene er anmeldt for bruk av ecstasy i Haugesund ved 01.40-tiden i natt. Mannen ble påtruffet i Haugesund sentrum og bortvist.

Kranglet med vaktene
En mann i 30-årene ble bortvist fra Haugesund sentrum etter å ha kranglet med vakter på flere utesteder i natt. Politiet grep inn og sendte mannen hjem ved 01.40-tiden.

Mer vakt-krangel
En mann i 20-årene ble bortvist fra Haugesund sentrum på grunn av krangling med vaktene på et utested i natt. Politiet ba mannen dra hjem ved 02.20-tiden.

Bil på taket
En bil havnet på taket på E 39 ved Førde i Sveio tidelig lørdag morgen. Bilfører var alene i bilen og ble sendt til sykehuset. Politiet fikk melding om ulykken ved 06-tiden og mannen ble kjørt med ambulanse til sykehuset i Haugesund. Han var ikke alvorlig skadet.