Menu
Politi

Slik ble natten

"Hoppet på bil i Karmsundgata", "kjørte av veien", "sovnet fra pizza", "amok på fest", samt "beruset og tom for bensin". Dette er overskriftene fra nattens politilogg.

Av Egil M Solberg | 12.11.2016 09:58:38

Hoppet på bil i Karmsundgata
En beruset 20-åring hoppet på en bil i Karmsundgata ved 23.50-tiden i natt. Han ble ikke skadet, men var ifølge politiet frisk nok til å få overnatte i drukkenskapsarresten.

Beruset og tom for bensin
To personer er anmeldt for promillekjøring etter at en bil ble kjørt tom for bensin på Stord i natt. Det var flere personer i bilen og politiet mener at to av dem hadde ført bilen før den gikk tom for drivstoff. Nødvendige prøver er tatt av de to.

Amok på fest
En mann utagerte og knuste en rute på et hus i Haugesund i natt. Det var fest i huset og den berusede mannen ble bortvist da politiet ankom stedet. Partene ordner ifølge politiet selv opp for skadeverket.

Sovnet fra pizza
Brannalarm ble utløst i et leilighetsbygg på fastlands-Karmøy i natt. Alle nødetatene ble sendt til stedet. Da de kom frem, viste det seg å være snakk om en tørrkoking. Det var mye røyk, men ingen åpen ild. Forholdet er anmeldt og den ansvarlige har erkjent straffeskyld.

Kjørte av veien
Ingen personer ble skadet da en personbil kjørte ut av veien på Bømlo tidelig lørdag morgen. Det befant seg kun sjåfør i bilen. Fører ble avhørt på stedet og sak vedrørende uaktsom kjøring er opprettet. Det ble en del materielle skader på bilen.

Forholdsvis rolig natt
Det har ifølge politiet vært en forholdsvis rolig natt på Haugalandet og i Sunnhordland. Det har vært en del bortvisninger, men kun en person satt i drukkenskapsarresten lørdag morgen.