Menu
Politiet natt

Slik ble natten

Trodde band-buss var natt-buss, blind vold, gikk løs på brusautomat, tatt med narkotika og høy musikk. Dette er noen av sakene politiet har måtte jobbe med i natt.

Av Egil M Solberg | 05.11.2016 09:38:04

01.05 – Skadeverk på brusautomat i Haugesund
Vitner kontaktet politiet og meldte fra om at to personer lot sinnet sitt gå ut over en brusautomat i Haugesund. En patrulje var raskt på stedet og fikk kontakt med to berusede menn i midten av 20-årene. De hevdet at de bare hadde forsøkt å kansellere et kjøp. Automatene bar preg av å ha fått hard medfart. Mennene ble derfor anmeldt for skadeverk og bortvist fra sentrum resten av natten.

01.06 – Bruk av narkotika i Haugesund
En mann i midten av 20-årene ble pågrepet på et utested i sentrum av Haugesund, mistenkt for bruk av narkotika. Mannen ble løslatt etter avgivelse av urinprøve. Sak er opprettet.

01.09 – Legemskrenkelse i Kopervik
En mann i 50-årene kontaktet politiet og kunne fortelle at han var blitt slått til av en for han ukjent mann i midten av 20-årene. Hendelsen skjedde i Kopervik. En patrulje rykket ut til stedet, men da var gjerningsmannen borte. Mannen som var slått til, hadde ikke fått noen skade som trengte behandling av helsepersonell. Bakgrunnen for hendelsen er litt uklar og fornærmede var usikker på om han ønsket at politiet skulle foreta seg noe mer i saken. Han ville derfor vurdere å anmelde hendelsen kommende uke.

01.48 – Legemskrenkelse i Åkrehamn
En politipatrulje måtte hjelpe en drosjesjåfør med en beruset, vanskelig og utagerende passasjer. Passasjeren var kjørt fra Haugesund til Åkrehamn. Vel fremme ville han ikke betale for seg. I stedet slo han til drosjesjåføren. Passasjeren, en mann som er i begynnelsen av 40-årene, ble pågrepet av patruljen og er satt inn i varetekt i sentralarresten. Han vil bli avhørt lørdag.

02.04 – På feil buss i Haugesund
Et band som spilte på et utested i sentrum fikk uønsket besøk i bandbussen sin før de skulle kjøre fra sentrum i natt. En beruset og kranglevoren mann i begynnelsen av 30-årene trodde han hadde gått om bord i nattbussen. Han nektet å tro at han var i bandbussen og ville ikke forlate den. Han forsøkte å slå etter de som satt i bussen og viste seg fra en lite sjarmerende side. En politipatrulje tok seg av mannen og satte han inn i drukkenskapsarrest. Mannen er anmeldt for ordensforstyrrelse.

00.00-06.00 – Høy Musikk
Det vært noen tilfeller av høy musikk i natt. Noen av disse har politiet dempet, mens andre har det ikke vært kapasitet til å se nærmere på. Det har også vært flere som har blitt bortvist fra sentrumsområdene etter diverse tilløp til bråk i natt.