Menu

Slik ble natten

Rop om hjelp, boligbrann, vold mot politiet, nødrakett var kinesisk lykt og kranglefant havnet i arresten. Dette er blant overskriftene i nattens politilogg.

Av Egil M Solberg | 08.10.2016 09:46:05

Høy musikk i Haugesund
Det kom inn klager på høy musikk fra en leilighet i sentrum av Haugesund ved 23.20-tiden fredag kveld. Politiet rykket ut til stedet og avsluttet festen.

Kniv på offentlig sted #1
En 29 år gammel mann er anmeldt for bæring av kniv på offentlig sted i Haugesund ved 23.30-tiden i natt.

Nødrakett var kinesisk lykt
Politiet fikk inn melding om at en nødrakett var sett over Karmsundet nord på Karmøy ved 23.30-tiden fredag kveld. Hovedredningssentralen ble varslet, men før en redningsaksjon ble igangsatt, ble det klart at det nok en gang var snakk om en såkalt kinesiske lykt.

Kniv på offentlig sted #2
En 25 år gammel mann ble ved 23.55-tiden i natt pågrepet for bæring av kniv på offentlig sted i Haugesund.

Fest avsluttet på Stord
Politiet fikk inn meldinger om at en fest var kommet ut av kontroll på Stord ved 23.55-tiden i natt. Politiet valgte å avslutte festen da de ankom stedet. Det hadde vært noe slåssing på stedet før politiet kom.

Anmeldt for urinering
En mann i 20-årene er anmeldt for urinering på offentlig sted og for å ha nektet å oppgi personalia i natt. Det var ved 00.15-tiden i natt at politiet påtraff en mann som latet vannet i Åkrehamn. Han er nå anmeldt for urineringen.

Bortvist fra sentrum #1
To menn i 30-årene ble bortvist fra Haugesund sentrum etter at de to kranglet og knuffet med hverandre i Haugesund sentrum ved 00.45-tiden i natt.

Bortvist fra sentrum #2
Tre menn, en i 20-årene og to i 40-årene, ble bortvist fra sentrum av Haugesund ved 01-tiden i natt. Det hadde da vært amper stemning og tilløp til slåssing.

Bortvist fra sentrum #3
En mann i 20-årene ble bortvist fra sentrum av Haugesund på grunn av dårlig oppførsel og fare for mer bråk ved 01.20-tiden i natt.

Vold mot politiet og narkotika
En mann i 40-årene er anmeldt for vold mot politiet og brudd på narkotikalovgivningen. Det var ved 01.35-tiden i natt at mannen ble innsatt i varetekt. Mannen vil bli avhørt i løpet av lørdagen.

Bortvist fra sentrum #4
En mann i 20-årene ble bortvist fra sentrum av Haugesund etter at han forsøkte å ta seg inn ulovlig på et utested. Det var ved 02.15-tiden at politiet grep inn.

Etterkom ikke pålegg
En mann i 40-årene er anmeldt for ikke etterkomme pålegg gitt fra politiet. Det var i 02.30-tiden at mannen satte seg opp mot politiet i Haugesund. Han ble dermed innsatt i drukkenskapsarresten.

Knuste vinduet på sin egen bil
En beruset mann i 30-årene er anmeldt for ordensforstyrrelse etter at han knuste vinduet på sin egen bil og skremt opp folk i nærområdet. Hendelsen fant sted i Haugesund ved 02.49-tiden. Mannen ble anmeldt for ordensforstyrrelse og innsatt i drukkenskapsarrest.

Bortvist fra sentrum #5
To menn i 20-årene ble bortvist fra Leirvik sentrum på grunn av tilløp til slagsmål ved 03.15.tiden i natt.

Slagsmål i drosjekøen
To menn i 20-30 årene havnet i klammeri med hverandre i drosjekøen på Stord ved 03.15-tiden i natt. Slaget var imidlertid over før politiet ankom stedet. Mennene tok hver sin drosje hjem.

Rop om hjelp
Naboer som bor langs Storelva i Sauda våknet av rop om hjelp og varslet politiet ved 05-tiden i natt. Da politiet ankom stedet møtte de en gjennomvåt, beruset mann. Han fortalte at han hadde sittet fast i elva og ikke kom seg løs. Han hadde forsøkt å ta en snarveien over elva uten å lykkes. Han ble kjørt til legevakten av politiet for sjekk på grunn av nedkjøling.

Boligbrann på Bømlo
Det kom inn melding om boligbrann på Bømlo tidelig lørdag morgen. Nødetatene rykket alle ut til stedet. Huset var overtent før utrykningskjøretøyene kom frem. Det skal ikke ha være folk i huset da brannen startet. Det var ikke fare for spredning.